onsdag, januari 11, 2006

Rune Lundblad om målgester

Rune Lundblad gillar inte att spelarna kramas när de gör mål. Se här vad han skriver denna gång:

Jag har de senaste åren bevittnat en allt tydligare tendens där fysisk kontakt har blivit en central del vid firandet av ett mål. Jag ser dessa kramar som ett led i samhällets ökade acceptans av homosexualitet, en utveckling som givetvis är osund och helt förkastlig. Låt mig än en gång citera Herren:
"Du skall icke ligga hos en man såsom man ligger hos en kvinna; det är en styggelse." (3 Mos 18:22)
Låtom oss stoppa detta vansinne innan det går för långt! Fram för en sund och respektabel fotboll, utan påverkan från okristliga levnadsvanor.

Slutligen vill jag tacka dig för att jag får sprida mitt ack så viktiga budskap genom din hemsida.

Rune Lundblad
pensionerad pastor

Hej igen och tack för din insändare. Jag är inte lika påläst som du men jag vet att samma Herre i en av Moseböckerna förbjuder oss att låna ut pengar mot ränta, du får gärna återkomma med det korrekta citatet och hänvisning till det aktuella kapitlet. Hela vårt kapitalistiska system bygger trots detta faktum, i strid med Herrens ord, på bankväsendets makt och politikerna har idag inte några större möjligheter att påverka kapitalets flöde. Därför tar jag för givet att du är socialist som jag och förespråkar ett utomparlamentariskt ekonomiskt maktövertagande till folkets fördel. Det är bra i så fall, man ska försöka koncentrera sig på likheter. Vi har Herren på vår sida.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du röding, din socialistiska approach får sig en rejäl knäck när man drabbas av reklampopparna på din sida. Marknadskrafterna regerar - och irriterar. Stäng av!

Röd Guling sa...

Anonym: Hur ska jag kunna göra det? Men jag kör firefox och har inte några problem med reklam. Ladda hem eldräven på mozilla.org.

Bruce Banner sa...

Ah! Det är ironi. Det missade jag första gången jag läste om prästjäveln.

Gissar på Zoran.