torsdag, februari 16, 2006

Bara Ben skriver dåligt

Som ni vet brukar jag ju berömma ICA-bloggen Bara Ben ibland, trots att de håller på fel lag och då och då skriver skit om mig och mitt budskap. Som helhet är den emellertid ett föredöme för landets supporterbloggar och som Elfsborg-anhängare hade jag önskat att det fanns något liknande tillägnat mitt lag. Som ett bevis på mitt relativt goda öga till ICA-bloggen har jag exempelvis tackat ja till att skriva någonting åt dem i samband med matchen i Borås senare i vår för att på så vis höja deras kvalitet ytterligare.

Denna post är dock ingenting annat än pinsam och med jämna mellanrum postas sådana lågvattenmärken på ICA-bloggen. Inlägget behandlar först det oerhört intressanta faktumet att Robert Laul inte har uppdaterat sin blogg på några dagar, sedan följer så kallat dravel i mängd. Jag tänkte först citera några valda stycken och kommentera dessa men vid närmare eftertanke är hela posten tramsig. Det är bättre att ni klickar på länken så nöjer jag mig med att med röd text kommentera slutklämmen:

Baraben.com uppmanar härmed Robert Laul till skärpning annars får han komma ner till Göteborg och bjuda baraben.com-skribenterna på en öl var för att vi håller igång fotbollsbloggandet. Om han mot förmodan skärper sig rejält med skrivandet och blir minst lika bra som oss så bjuder vi (skribenterna på baraben.com) honom på en öl var i Göteborg. Just nu fördel Baraben.com.

Vad är det här för skit? Jag saknar ord. För övrigt verkar du vara en fjortis och sådana ska inte dricka öl.

Skribenten i fråga gör sedan reklam för posten på Alltid Blåvitt-forumet:

Namn: rheed. Göteborg
Sänt: 2006-02-15 23:35:37
Hets inlägg mot laul finns nu att beskåda på baraben.com om någon är intresserad....

Hetsmellanslaginlägg? Hetsinlägg? Varför inte kalla det "för allmänheten meningslöst rövslickarinlägg i syfte att få Robert Laul att återigen göra en omotiverad och onödig länkning till Sveriges redan nu mest besökta supporterblogg"?!?

Frankie har härmed min tillåtelse att förpassa posten till voiden. Detta om detta.

7 kommentarer:

rheed sa...

Tjena gulingen! Tråkigt att du måste hetsa baraben.com för att få besökare till din sida. Detta är t.o.m. ett personligt HOT! Mycket illa och lågt under bältet.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Ett hot? Hur får du ihop det?

rheed sa...

Personligt påhopp kanske är bättre beskriving... Har du inget bättre att skriva om? Typ om ELLOS?

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Det kanske är en bättre beskrivning ja och viss skillnad. Jag skriver om saker som är intressanta.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Hej alla nya läsare. Ni som kommer från Lauls blogg (ni är många) ska klicka på "HOME" och kolla in guldkornen till höger.

zappa sa...

Länken till Bara Ben inlägget funkar ju inte, tog de bort det??

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

zappa: Japp! :)