tisdag, februari 21, 2006

Curt Hennig på galakväll...

Jag vill inleda med att säga att jag är perfekt. Det var inte den galakväll som Guliganerna anordnade i lördags men den var ett steg i rätt riktning.

När vi kommer in i salen syns menyn till den DVD som Guliganerna har gjort på duken. Musiken är under all kritik. Musiken skapar ingen spänning inför vad som komma skall. Att menyn rullar på är heller ingen höjdare, det förstör överraskningsmomentet som man bör söka vid en sådan tillställning.

Eric Sjölin inledningstalar. Grabben verkar ju vara en aktiv typ som får saker gjorda inom Guliganerna men han har ingen vidare karisma. Han har dock tid att lära sig.

Filmen var över förväntan. Den var förvånansvärt skickligt gjord. Det som kunde varit bättre var själva innehållet. Det fanns vissa drag som kunde påminna om en dokumentärfilm, annars var innehållet mer som en avancerad hemvideo.

Efter pausen visade det sig att det var en för mig okänd person vid namn Tommy Larsson som skulle sköta intervjuerna i Göran Lohnes frånvaro. Jag tycker att detta var ett mycket dåligt val. Lohne har mycket karisma vilket Tommy Larsson saknar. Ett tips från mig är att nästa gång Göran Lohne inte är tillgänglig på match eller intervjuer eller liknande skall den karismatiske och sympatiske Patrick Ekwall kallas in.

Det var två personer som gjorde intryck på mig under intervjuerna. Det var Stefan Andréasson som precis som vanligt gjorde ett mycket bra jobb. Stefan är kvicktänkt och har humor. Den andre var Andreas Augustsson. Den grabben har inte mycket till karisma eller utstrålning. Tyvärr tror jag inte att det är något han kan jobba med. Man har det eller så har man det inte och när det gäller Augustsson så är jag säker på att det inte finns något hopp.

Nu är det ju så att allt kan inte vara som mig, perfekt. Jag tycker att denna galakväll var helt okej. Det som var en besvikelse var att det inte var så mycket folk. En förening som Guliganerna borde få dit mer folk.

Vill Guliganerna ha tips är det bara att maila mig så skall jag i mån av tid försöka hjälpa till.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag trodde du dog i en överdos 2003, men tydligen försvann bara din hjärna. Tycker galakvällen var ett stort steg i rätt riktning för guliganerna. Klart fan att det får lite "hemvideokänsla" när det är filmat med DV-kameror på frihand, hade du förväntat dig inhyrda tv-team? Kom gärna med tips och förslag inför nästa års film!

Curt Hennig sa...

Jag klagade inte på filmen. Det var innehållet i filmen som kunde blivit bättre. Sedan skrev jag avancerad hemvideo. Jag tycker inte att filmen i så stora drag förmedlar känslor som har förekommit under arbetet utan det var mer som att man bara visade vad man åstadkommit. Som en verksamhetsberättelse.

En annan sak som gäller filmen är ju att man får hoppas på att den inte får för stor spridning. För då kan det bli mycket, mycket dyrt för Guliganerna.

Gällande om jag har hjärna och överdoser kan jag bara säga; Jag har en perfekt hjärna och är perfekt i övrigt också.

Anonym sa...

Skulle du vara perfekt? Du skriver som en kratta i alla fall. Fantasilöst språk och dåliga formuleringar. Dessutom borde du "korra" texten. Nya meningar börjar med versal. Se också över andra felaktigheter.

Nej, perfekt är du INTE!

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Det är mitt jobb att korra Hennigs texter och jag har inte hunnit det idag. Ska kolla igenom det nu.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Nu har jag gjort vad jag har kunnat. En bra recension av en man som kan branschen för övrigt. Guliganerna bör ta hans synpunkter till sig.

Anonym sa...

Jag tycker att Hennig är perfekt. Det är ju en klockren analys.

Anonym sa...

jag tror att dom som klagar på hennig bara är avundsjuka. han är ju perfekt

Irriterad på Curt sa...

Är Curt ett enda stort skämt eller? Vi fyllde vävarsalen och fick dit inte mindre än 2 ledare plus 4 spelare. Att DVDn var påslagen förmedlade ett grymt intryck och bilderna som spelas i menyn får bara personerna i salongen att bara bli mer och mer förväntansfulla på dvdn och väntar spännt på att den ska komma igång. Vad är det för fel på musiken i menyn? Ska vi ha vänsterdrivna kampsånger istället kanske?

Curt Hennig sa...

Jag fattar inte vad problemet är? Jag tror jag aldrig har varit så snäll i en postning förr!

Att bli sur och sne för att jag som har varit så länge i branschen säger vad som kan förbättras är ju på en låg nivå. Ett överraskningsmoment som föjls av ett pampigt intro gör ett större intryck på publiken.

Guliganerna har enligt uppgift 650 medlemmar. Endast 30-40 personer lyckas ta sig till vävarsalen. Det är inte bra.

Anonym sa...

Enligt biljettförsäljningen var det 80 biljetter sålda, antar att alla var där.

Men om det kommer 80 av 650 medlemmar är ju inte heller bra, hade det varit för 2 år sen så är jag säker på att det hade kommit 20 personer, så vi jobbar i rätt riktning helt enkelt.

Frågan är vad man hade kunnat göra annorlunda än vad vi gjort? Vi har satt upp flygblad i hela borås arena, annons på Elfsborg.se och även guliganerna.se och svenskafansdelen, ja till och med på Röd Gulings blog.

Nångång måste vi kanske inse att vi inte är en jätteunison supporterklubb ÄN. Men som ni säger, vi är på god väg att jobba fram det och det är en lång process.

Jag tar till mig vissa av Curts tankar då han är stor inom management & consulting. Nästa gång vi ska ha nåt projekt så kanske vi kan använda oss av dig i arbetet att bli mer publikvänliga, eller gör du ideella tjänster?

Anonym sa...

Varför lyssnar inte guliganerna på Hennig? Han verkar ju veta vad han snackar om. Ska dom bli ett bra supportergäng måste man kunna ta till sej kritik.