lördag, mars 25, 2006

Matchrapport

Det här blir en kortis för jag har fortfarande ont i ryggen.

Dagens träningsmatch mellan Elfsborg och Kommunal slutade 0-0. En ganska trist tillställning trots stundtals bra spel från Elfsborgs sida.

Ingen spelare på planen utmärkte sig särskilt, förutom Abbas Hassan som utstrålade auktoritet och karisma matchen igenom. Trots att Elfsborg hade stort spelövertag och flest avslut tvingades Hassan göra ett par riktigt svettiga räddningar i andra halvlek. Han är mitt val som förstemålvakt.

Sämst på plan var domartrion. Mängder med konstiga avblåsningar åt båda håll som ryckte sönder matchen samtidigt som solklara hands och överfall rann genom silen. Allt kulminerade i den 70:e minuten när Mathias Svensson snabbt slog en frispark medan kommunalarbetarna ställde mur. Alla utom domartrion var överens om att bollen gick i mål via ribban och sedan ut.

Andra bloggar om: , , , ,