lördag, mars 25, 2006

Matchrapport

Det här blir en kortis för jag har fortfarande ont i ryggen.

Dagens träningsmatch mellan Elfsborg och Kommunal slutade 0-0. En ganska trist tillställning trots stundtals bra spel från Elfsborgs sida.

Ingen spelare på planen utmärkte sig särskilt, förutom Abbas Hassan som utstrålade auktoritet och karisma matchen igenom. Trots att Elfsborg hade stort spelövertag och flest avslut tvingades Hassan göra ett par riktigt svettiga räddningar i andra halvlek. Han är mitt val som förstemålvakt.

Sämst på plan var domartrion. Mängder med konstiga avblåsningar åt båda håll som ryckte sönder matchen samtidigt som solklara hands och överfall rann genom silen. Allt kulminerade i den 70:e minuten när Mathias Svensson snabbt slog en frispark medan kommunalarbetarna ställde mur. Alla utom domartrion var överens om att bollen gick i mål via ribban och sedan ut.

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Gul Röding sa...

Från HIFs matchrapportering på Svenska Fans:
"70 min
MÅL! HIF håller på att ställa upp mur och domaren tillrättavisar hur det ska gå till. Då slår Anders Svensson till och bollen går i klykan och sedan ner innanför mållinjen. Bollen solklart inne enligt Dregen, men varken domaren eller hans assistent uppmärksammar detta. Fortfarande 0-0 således."

Från elfsborg.se
"Stefan Ishizaki drog en frispark i ribbans underkant och ner. Hela arenan tyckte bollen var inne, men inte domarna. Därefter hade Helsingborg en tiominuters period där de var det bättre laget."

Från En rödgul röra:
"Allt kulminerade i den 70:e minuten när Mathias Svensson snabbt slog en frispark medan kommunalarbetarna ställde mur. Alla utom domartrion var överens om att bollen gick i mål via ribban och sedan ut."

Alla verkar vara totalt eniga om att bollen var inne och inte fullt lika eniga om vem som skjöt frisparken eller?!? :D

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Ja, det verkar så. Är dock hyfsat säker på att det var Matt som sköt men officiella borde ju haft läge att kontrollera det tycker man.