onsdag, augusti 30, 2006

Skruven sitter löst

Elfsborgs säkerhetsansvarige Nicklas Andersson bjuder på ett par rejäla grodor i dagens Borås Tidning. Skitsnacket når närapå förtalsnivå och om han uttalar sig i egenskap av expert på säkerhetsfrågor finns det verkligen fog för oro över framtiden. Om han däremot uttalar sig i egenskap av pajas kan man förstå BTs flata hållning. Alla tycker ju att det är roligt att läsa idiotiska uttalanden och sånt säljer säkert prenumerationer och lösnummer.

"De yngre skiter fullständigt i klubben, det handlar om hat, det kan vara medlemmar ur AFA (Antifascistisk Aktion) eller bara ungdomar som vill stöka."

Ovanstående citat är skrattretande. Man kan tycka vad man vill om AFAs metoder men finns det någon normalt funtad människa som tror att de har något som helst intresse av att föra sin kamp på fotbollsarenorna? Herr Andersson kunde lika gärna ha sagt att bråkstakarna är nyliberala busfrön som vill släppa narkotikan fri eller frireligiösa fanatiker som vill skapa en teokratisk kristen stat. Att han istället helt ur tomma luften väljer att peka ut AFA som roten till allt ont på läktarna säger väl en del om hans livssyn.

Andra bloggar om: , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Naturligtvis var inte AFA inblandade i det här bråket. Då hade det nämligen varit gatstenar som kastats in mot linjemannen och han hade inte levat nu.

Nej det här rörde sig om en helt annat samhällsklass än de som utgör AFA's terrorkommando. De här var inte uttråkade överklassslynglar vilket AFA består av utan om patrask från arbetarklassen eller klassen under den.

Anonym sa...

Jag funderar över vad han grundar sina kommentarer på. Det var ju inte dirket jätteklyftiga uttalanden han gjorde. Fast det är klart Nicklas kanske är bundis med hela klacken och känner varje person utan och innan. Vad vet jag...

Anonym sa...

Niklas är inte bundis med nån i klacken. Han har själv varit medlem där tidigare men han har gjort bort sig. Maktgalnare människa får man leta efter. Slicka upp och sparka ner är en bra definition på honom.

Hans uttalanden i tidningen är patetiska. Han nämner att det är två gäng som är fientliga. Det ena av dem torde då vara YF, som är dem som göra alla tifon osv på arenan och skänker oändlig uppmärksamhet till Elfsborg!

Tack för hugget i ryggen!

Anonym sa...

Han är vakt. Vad kan vi vänta oss?

Anonym sa...

FOTBOLL Elfsborg har hyrt in
pyroteknikerhundar till hemmamötet
med AIK på Borås Arena.