måndag, mars 05, 2007

Johan Karlsson är en snåljåp

Jag är lite sur här nu. Johan Karlsson och universums vackraste tjej gick förbi varandra ute på stan tidigare ikväll och Johan bar på flera rödvita standardkassar från City sparköp. En gång är ju ingen gång men när man nu kan skönja ett systematiskt snåljåpsbetéende kan jag inte på något vis lägga fingrarna emellan.

Johan Karlsson har för fan inkomst från en egen mäklarfirma vid sidan av sin fotbollslön som bara den troligen är dubbelt så stor som min månadslön som skiftarbetare. Anser han sig inte ha råd att lägga en krona extra per påse för att på så vis stödja den förening som har gjort honom till den han är idag? Föreningen som har bekostat hans mäklarutbildning och som i flera år har gett honom en stadig och hög inkomst för att leka runt med en boll några timmar i veckan.

Ruskigt dåligt. Hädanefter ser jag hellre Mathias Florén i startelvan.

Andra bloggar om: , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Detta var min själ en präktig sensation. Att Röd Guling tar sin hand ifrån Johan Karlsson kommer att toppa morgondagens medie!

Anonym sa...

inte har han en egen mäklarfirma?

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Skit sak samma om han har en egen mäklarfirma eller inte. Jag har fått för mig att han har det men det har ingen som helst betydelse.

Immigrant Song sa...

Du verkar få för dig det mesta. Fjant!

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Immigrant song: Jaha? Kan du förklara vad det spelar för roll om han har en egen firma eller om han bara är anställd av en mäklarfirma? På vilket sätt förloras poängen i mitt inlägg?

anonym från 08:43 sa...

min fråga var av ren intressekaraktär, inte ett angrepp på ditt inlägg.

Anonym sa...

Avundsjuka jävla socialistsvin. Sluta blogga och skaffa dig ett liv med en ordentlig utbildning så ska du se att livet faller på plats. Då kanske du också inser att ska man arbeta sig upp här i livet kan man inte se Mao som förebild. Det är väl upp till honom om han vill leva loppan med sina surt ihoptjänade mäklarfirma-stålar? Bör du lägga dig i?

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Anonym: Om han genom att välja standardkassen sparar en tjuga per månad, och på så vis får en markant förbättrad livssituation, tänker jag inte ställa mig i vägen för hans "leva loppan"-liv. Tack för att du har öppnat ögonen på mig.