onsdag, maj 09, 2007

Rune avslöjar en satanisk konspiration

Rune Lundblad har uppmärksammat tabelläget och anar en möjlig satanisk konspiration.

Även jag har förundrats över den onaturligt jämna tabellen men genom bön fann jag gåtans lösning. Herren uppmanade mig som så många gånger förr att söka svaret i Bibeln och nedan följer min redogörelse:

"Här gäller det att vara vis; den som har förstånd, han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sex hundra sextiosex."

Ovanstående stycke (Johannes uppenbarelse, 13:18) ur Den heliga skrift är mycket viktigt i sammanhanget. Resultatet av en multiplikation mellan 13 och 18 är 234. Plats 2,3 och 4 innehas av tre lag, nämligen Göteborg, Malmö och Gefle som har 8 poäng vardera. Multiplicera därför 8 med 3 och produkten blir 24. Multiplicera de hittills kända faktorerna 24 och 234. Vänd på siffrorna, subtrahera 9 (summan av 2, 3 och 4) och lägg det nya talet på minnet.

Elfsborgs målskillnad är 6-5 men borde egentligen ha varit 6-4. Dividera därför 6 med 4 och multiplicera kvoten med det tal som ni memorerade tidigare. Lägg till 90 (det antal minuter som en fotbollsmatch spelas) och dividera slutligen med antal lag i allsvenskan.

Jag vill härmed varna för de onda krafter som uppenbarligen håller den allsvenska fotbollen i ett järngrepp för närvarande. Mitt förslag är att alla goda och rättskaffens medborgare förenas i en manifestation mot Satan och hans bundsförvant vilddjuret. Jag skulle inte vara främmande för att arrangera ett gemensamt bönemöte i samband med Elfsborgs nästa hemmamatch mot IFK Göteborg.

Rune Lundblad
Pensionerad pastor

Ja, vad säger man? Skrämmande och lite spooky är min spontana reaktion. Runes uppmaning och erbjudande lämnar jag över till Elfsborgs matcharrangörer att besluta om.

Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket obehagligt. Det finns dock en hake: En match är sällan eller aldrig 90 minuter lång. Var kommer stopptiden in i bilden? Är det den tid vi alla har till låns fram till tidens slut?

Molgan sa...

Va dina två fantasi-kompisar drar ner läsvärdet på denna blogg.

Bruce Banner sa...

Orkade inte hela vägen, men jag antar att det blir 666.

The number of the best!