fredag, augusti 24, 2007

Bäst och sämst på samma kväll

Denna kväll inträffade någonting ganska fantastiskt. Först utsåg Vänsterdojjan mig till bloggosfärens bäste skribent. Sedan kikade jag in i Ziriz värld, där ett flertal läsare ansåg att hon producerar den bästa Elfsborgs-bloggen. Signatur Steve tyckte till och med att jag är sämst:

"Min lista på dem bästa IFE bloggarna:

1. Ziriz (skriver bra tränigs rapporter osv)
2. Vänsterdojjan (skriver bra match rapporter och annat itnressant osv)
3. Bredsida (bra match rapporter, intersannt osv)
3. Röd Guling (dålig blogg verkar vara idiot)

hälsnigar
Steve"

Imorgon möter vi Kommunal på Borås arena. Jag ska göra vad jag kan för att få fram någon form av kommentar efter matchen, men samtidigt måste ni få veta att jag går in i en extrem komaperiod denna helg. Ingen, inte ens jag, vet hur bloggen kommer att påverkas av den, men september (och resten av året) ser betydligt ljusare ut.

Ett nytt rödgult samtal är under konstruktion, med ännu en spelare. Klartecken finns, frågor slipas just nu. Fortsätt gärna att hybris-diskutera under tiden.

Andra bloggar om: ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Delad bronsplats är väl inte så dumt.

Anonym sa...

Du är allra bäst!!!

Mathias sa...

Du vet ju, och alla med dig, att din blogg är den solklart vassaste. Bara det att du publicerar Steves kommentar utan kommentar bevisar ju din storhet. Du undviker galant det som jag gör nu, nämligen att påpeka vissa individers brister och fel, för att därigenom bevisa vilka imbeciller de verkligen är. Och folk som inte kan skilja på "de" och "dem", och som envisas med att särskriva i tid och otid, är de första vi ställer mot väggen när revolutionen kommer.

Henrik Forsberg sa...

Kom till min blogg, jag ber på mina bara knän