torsdag, oktober 25, 2007

Smash

Bellas blogg har förvisso skiftat en del i kvalitet, men senaste inlägget är en riktig höjdare:

"Får tag i Ishi som är på väg in i duschen. Ska vi spela en pingis match? Vi har ett välbesökt litet pingisbord i omklädningsrummet som vi spelar på. Ishi: Ok en snabbis då!! Två nakna spelar pingis och Denni A skrattar som en besatt när han ser oss. Det blir en svettig match som jag dock förlorar med 2-1 i set. Efter matchen tar jag mitt straff. Ishi får chansen att slå 3 pingisbollar från 4 meter på min kropp. Det enda jag har lov till att skydda med händerna är mina ädla kulor annars är det fritt fram. Jag har tur han träffar 2 på låret och den sista på handen 5 cm ifrån ja ni vet nog vad."

Att Bella skulle börja blogga kändes tidigare som en utopi. Ett önsketänkande i nivå med att inget barn ska behöva svälta eller att Tomas Ledin drar sig tillbaka.

Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

laget större än Bella sa...

Bella åker inte med till skåne, GÖTT!
På väg ut ur klubben, Byttorp satsar i 3an, SJUKT GÖTT!

Kattmorfar sa...

Grattis till bronset din gamle medgångsbloggare!

gulbonnefrånborås sa...

Vi grattulerar ICA-Änglarna

De är verkligen värdiga mästare.

Nio poäng slog de oss med.

Nu måste vi se och lära, försöka kopiera deras koncept att skapa lagmoral (något vi saknar) och sluta upp med vår extremdefensiv.

Leve Änglarna!
Hurrah!
Hurrah!
Hurrah!
Hurrah!

Måns sa...

Medgångsbloggare var ordet sa Bull.

Medgångsbloggare var ordet sa Bill.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Historiskt sett har denna bloggs uppdateringsfrekvens möjligen styrts något av hur Elfsborg spelar men i slutändan handlar det om betydligt tyngre faktorer än så.