onsdag, november 21, 2007

Installation III

Den nya datorn är igång och FM fungerar bra men det hjälper ju inte när jag inte har någon som helst lust att skriva just nu. Varför ska jag skriva när jag inte vill? Nej, det finns ingen anledning alls.

fredag, november 09, 2007

Installation II

En halv säsong av FM08 är spelad, men min dator är för seg för att det ska vara njutbart. Därför skjuts den utlovade recensionen fram tills jag har fått igång min nya PC. Den ligger på posten och ska hämtas så fort detta inlägg är publicerat, men jag behöver nog hjälp för att få igång burken.

Bella förnekar handgemäng

Sportbladet ringde upp Bella och bad honom kommentera uppgifterna om slagsmål. Tråkigt nog valde han samma väg som Anders, mesighetens tona ned-väg. Däremot är det möjligt att han faktiskt är skadad, för enligt Ziriz körde han rehab på träningen i tisdags.

Vad jag tycker om att Petra Thorén hänvisar till akademikerkommunisten, när hon borde ha länkat hit istället, kan ni själva räkna ut. Hur som helst vet jag att Bella "tänjer på sanningen" i sitt uttalande, men du ska snart få en chans att beskriva händelsen utförligt med egna ord.

Andra bloggar om: ,

torsdag, november 08, 2007

Baraben "avslöjar"

Jag vet inte vad som gör mig mest trött. Att Baraben "avslöjar" det här ca två veckor för sent, eller att jag upptäckte deras artikel via länk från Vigule-forumet. Det enda Frankie avslöjar är att vissa Elfsborgare läser ICA-bloggar men inte denna, och det är ju tragiskt.

Andra bloggar om: ,