onsdag, februari 20, 2008

Rune är missnöjd med websändningen

De flesta verkade kunna se Arslet-matchen smärtfritt, men Rune, som hade lockats av gratis-erbjudandet, stötte på problem. Nu är han förbannad på Elfsborg:

Efter att ha tagit del av debatten på din hemsida, och förstått att missnöjet i församlingen är stort, reagerar även jag på den marknadsföring som Elfsborg bedriver. Likt falska profeter sprider de lögner och irrläror, utan att för en sekund begrunda det öde som väntar dem:

"Och min hand skall drabba profeterna, som skapa falska syner och spå lögnaktiga spådomar. De skola icke få en plats i mitt folks Församling." (Hes 13:9)

Igår försökte jag i god tro se träningsmatchen via Elfsborgs så kallade web-tv, ty enligt informationen utlovades gratis sändning från Borås Arena. Att följa matchen visade sig emellertid vara ett omöjligt företag. Bild och ljud hackade så till den milda grad att mitt tålamod frestades både en och två gånger.

Ingen kan heller inför Gud våga påstå att matchen sändes gratis. Min dator var uppkopplad till internet i över två timmar, med samtalstaxa och ökad elförbrukning som följd. Om inte din eminenta rapport funnits tillgänglig under matchens gång hade Elfsborg fått räkna med att faktureras en del av kommande telefonräkning.

Rune Lundblad
Pensionerad pastor

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

9 kommentarer:

arne svensson sa...

Jag tyckte också att det var bra av Elfsborg att man fick se matchen gratis. I min ålder är det ju inte så lätt att gå ut och se fotboll i februari.

Ett av mina kära barnbarn har vid flera tillfällen tagit upp att jag inte har tillräckligt hög hastighet på mitt internet. Jag tycker dock inte att det ligger på mig utan på IF Elfsborg att på ett klart och tydligt sätt informera om detta och inte vilseleda oss äldre. Det hackade och bilden var inte alls tydlig. Jag känner mig besviken och kommer inte att beställa någon match efter det här.

akeem sa...

För mig var det inga problem att se matchen. Tyckte det var helt okej. Jag bläddrade mellan matchen och Röd Gulings onlinerapport.

Men Elfsborg borde kanske skriva att bredband krävs eller likande.

Anonym sa...

samtalstaxa... Då förstår jag varför bilden och ljudet hackade..
det är inte 1997 nu... Bredband finns :)
56Kb räcker inte långt för att streama bild...
För mig fungerade det alldeles tmärkt utan ett enda hack...

Guling sa...

Jag skäms över att vara Boråsare när jag löser/hör sådant här. Underbart initiativ av Elfsborg att sända sina matcher över nätet. HUR MÅNGA ANDRA SVENSKA LAG GÖR DET?

Alltid ska det finnas gnällspikar. Sluta gnälla för helvete. Jävla pastor.

Vänsterdojjan sa...

Ha ha ha, är de här inläggen på riktigt???

JB sa...

Nej, det är digitala hallucinationer.

Vänsterdojjan sa...

Jag menar kommentarerna såklart, inte själva inläggen!

Anonym sa...

Nej var ganska löjligt, säger väll sig själv att om det tar en halvtimme att ladda ner en låt, att man inte kan se en 90minutersmatch på internet utan problem? Om det tar 30 sekunder att ladda stillbilder på aftonbladet, kan man se elfsborgs sändning av matchen utan problem då? nej, ett tips är att skaffa bredband, räcker med allra billigaste så ska det nog funka, och det blir nog förmodligen billigare än din modemuppkoppling du har idag, själv anser jag att man även BÖR SLUTA LIPA över att det inte fungerar som det ska, det är en NY TJÄNST och det är som sagt inte så många andra lag som har denna servicen... Forza IFE...

arne svensson sa...

Bredband och bredband. Jag anser att leverantörerna borde vara avsevärt tydligare i sin marknadsföring. När det kommer reklam i min brevlåda eller en telefonförsäljare ringer känns det som att jag måste vara datorexpert för att förstå.

Det är på ålderns höst inte så lätt att ta till sig så mycket nytt som bredband kräver.