tisdag, april 01, 2008

Max vs UEFA och McDonalds

Borås tidning avslöjar att Max i Borås arena måste stänga under U21-EM. McDonalds sponsrar nämligen evenemanget, och kräver att de ska få ensamrätt om att servera skräpmat under de två veckor som cirkusen pågår. Som det verkar har kommunen gjort en blunder, varför McDonalds ser ut att ha rätten på sin sida.

Det här låter som ett aprilskämt, men BTs webredaktör har bestämt dementerat och ett flertal andra medier hänger på. Bland annat hörde jag en radiointervju med någon förbannad Max-människa och Sportbladet kör fejden som toppnyhet just nu.

Med risk att påverka opinionen, något som kanske inte är önskvärt med tanke på att vi borde äta grönsaker istället för den skit som Max och McDonalds erbjuder, måste jag ändå säga att Max är strået vassare. Deras burgare är ju i alla fall färska när man får dem serverade, till skillnad från de där torra och sega kadavermackorna som McDonalds säljer för 20 spänn styck.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Max har goare burgare, McDonald's har goare pommes.

Fotbollsnördar sa...

Säkert att det inte är ett aprilskämt? Hur går det med eventuella korvgubbar, kebabsäljare, pizza eller andra läsksorter än de McD. erbjuder? Det kan ju bli en följetong...

Anonym sa...

Det är bara att fullständigt skita i McDonutz.

Ge dom ett sträckt långfinger rakt upp i näsan.

pezminator sa...

Max är så långt ifrån skit man kan komma. Använder man bara sunt förnuft så påverkas ens hälsa inte alls. Synd att så många fallit för kvällstidningarnas "svält dig själv"-kampanjer.