fredag, maj 30, 2008

Lasse Nilsson - drömvärvning?

Ett rykte, med betoning på rykte, viskar om att Lasse Nilsson är aktuell för Elfsborg. Själv hade jag häromveckan en dröm som behandlade ämnet, några dagar senare uppstod ryktet i diverse gästböcker på nätet. Denna kväll ser jag att även svenska fans rapporterar om Lasse. De hänvisar till anonym källa, men den källan är inte jag. Ni är de första att läsa om denna dröm.

Curt Hennig (nöjesprofilen) anser att Lasse Nilsson i Elfsborg vore en mardröm. Jag försökte för den sakens skull få honom (Hennig) att skriva en insändare, men han har så mycket om sig och kring sig just nu så det får vänta. Själv skulle jag möjligen kunna utveckla de nattliga intrycken till en läsvärd text, men inte heller jag kunde vid uppvaknandet avgöra drömmens natur. Vi får se vad som händer imorgon, eller om kommande natt ger något svar.

Konkret: Lasse Nilsson är en spelare som ofta springer offside, skapar och sumpar många chanser samt blir en enkel måltavla för häcklande motståndarklackar. Det råder dock inga tvivel om att han är en betydligt bättre fotbollsspelare än Sjöhage, som kanske har spelat sin sista allsvenska match för Elfsborg. Man skulle nog kunna slå fast att pengarna avgör den eventuella värvningens framgångsgrad. Lasse har långt ifrån samma symbolvärde som Svensson, Svensson och Bella, ej heller jämförbara meriter. En månadslön på 15000 vore därför rimlig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var inte så att drömmen egentligen var en nyckel till lösningen på mysteriet med Jon Jönssons blogg?

Anonym sa...

Din ironi är klockren! 15k, haha.

Anonym sa...

Han får väl hoppas på sena helgsmatcher, så han får lite extra i helgersättning och AO-tillägg.