tisdag, juni 23, 2009

Hesekiel eller Ivan Obolo igen

Jag hade en dröm i natt. I drömmen vandrade jag genom en mycket torr öken, utan den minsta lilla oas i sikte. Först trodde jag att det var mitt undermedvetnas tolkning av Sveriges kulturpolitiska klimat, men sedan fick jag syn på någonting häpnadsväckande vid horisonten. Ett fjärran objekt som bara blev större och större för varje sekund som gick, som sänkte sig från himmel ner till jord.

Objektet var glänsande, skinande, men runt och platt, som Goliats sköld, och det lystes upp som av tusen solar. Öknens sand reflekterade skenet och kastade det mot mig. Jag badade i ljus.

Två keruber satt på varsin sida om den skinande plattan. De sprutade eld och talade med åskans röst, varefter det skinande objektet sänktes ned mot marken, nu endast ett tiotal meter framför mig. Marken skakade och jag kastade mig ner och höll för både ögon och öron.

För att göra en lång historia kort: Gud bekräftade att jag är på rätt spår angående Obolo. Förvisso går hans kontrakt med AIK ut först 2010, inte 2009 som man skulle kunna tolka att jag har skrivit i föregående inlägg, men det förändrar ingenting.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

Månsson sa...

Helt rätt!

Hummern sa...

haha bäst!

Anonym sa...

Idiot