onsdag, juli 01, 2009

Intermezzo: Historien kommer att ge mig rätt

Tydligen är det här med övergångsrykten kontroversiellt ämnesstoff, speciellt när det rör sig om stjärnspelare. Min mailbox har den senaste veckan svämmats över av ett stort antal kommentarer och mail innehållande svordomar och andra otrevligheter, men de värsta hemskheterna ska ni inte behöva läsa. Det är inte fråga om censur, det handlar om kärlek och omtanke. Ge mig några rader så ska jag förklara.

I bloggens barndom vet ni att jag brukade publicera allt som damp ned i mailboxen. Det roade mig, men med erfarenhet följer visdom, med genomslag följer ansvar. Idag skulle det aldrig falla mig in att låta asociala element med bristande ordförråd agera dåliga förebilder för mina yngre läsare. Föräldrar ska även fortsättningsvis och utan några som helst tvivel kunna lägga in denna länk under fliken barnvänliga, sunda och fostrande hemsidor. Fostran i sund socialistisk anda.

När det gäller sakfrågan (som i viss mån har utvecklats till en tvistefråga) finns det ingen anledning att kommentera den ytterligare. Fönstret öppnar idag och historien kommer att ge mig rätt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hur intressant kan inte detta bli??

Anonym sa...

Obolo är säkert inget vidare nöjd med skattestrulet i Solna. Var det 800 000 spänn han plötsligt tvingas skatta? Om AIK inte är beredda att hosta upp de pengarna i löneförhöjning får de nog räkna med att Obolo bryter kontraktet rätt omgående och sticker.

Carl Philip von Öfver-Claessén sa sa...

"Obolo bryter kontraktet rätt omgående och sticker"

Man kan inte bryta kontraktet och sticka.

Inte om man vill spela fotboll.

Tror inte at Avskrädet säljer till en Svensk klubb, om man säljer vill man nog ha lite mer pengar.

Om säkert vill man nog inte stärka en konkurrent.

Anonym sa...

Borås - en skattefri zon i Norden.