söndag, januari 03, 2010

Leif Boork svartlistad

Jag tvingas inleda det nya årtiondet med att svartlista en av mina favoriter, nämligen Leif Boork som inte verkar vilja svara på mail. Jag har dock fortfarande full respekt för den gamle hockeyprofessorn. Vissa karaktärer gör bättre i att inte svara alls - på så sätt visar de sig vara större än att nedlåta sig till att besvara en bloggares trivialiteter. Det är en bedömning från fall till fall. Å andra sidan hade det kunnat bli ett bra rödgult.

8 kommentarer:

Niclas sa...

Sen är frågan om den gode Boork kan använda såna nymodernheter.

Vore kul om du kunde fixa ett rödgult samtal med någon av de nya Elfsborgsspelarna, eller någon av de som fick A-kontrakt i år.

Röd Guling sa...

Niclas: Den ende i Elfsborg som jag själv är intresserad av att göra rödgult med just nu är Bella. Om jag ska göra ett rödgult med typ Briar eller någon annan ny krävs det en hel del research för att göra det intressant. Frågor av typen "hur känns det att tillhöra A-truppen" och "vad har du för mål med säsongen" kan ju lika gärna elfsborg.se ställa. Men om jag får tag på lite fler mailadresser är det väl inte omöjligt - om inte annat skulle man kunna göra flera minirödgula samtal eller någon form av grupparbete.

Champ sa...

Staffan Kulneff borde vara nästa samtal!

Åhman! sa...

Boork bryr sig säkert oerhört mycket om att du svartlistat honom.

Åhman sa...

Kom igen!

Skriv

och skriv om FOTBOLL

Det är ett nytt år för oss gula lantisar.

Röd Guling sa...

Åhman: Jag har fullt upp med att träna gitarr seriöst. Har lirat i 16-17 år någonting, men inte seriöst förrän den senaste månaden. Har därför inte tid med det här just nu. Möjligtvis kan jag skriva lite om skalor och plektrumövningar om det finns intresse för sånt.

Sella sa...

Ja, lite gitarrtips hade inte vart fel alls.

Månsson sa...

Boorken använder inte mejl!