fredag, februari 24, 2006

Rune Lundblad om curlingsatanismen

Jag bad som sagt Rune Lundblad kommentera gårdagens avslöjande om att en av curlingtjejerna använde djävulstecknet som segergest. Här är hans svar:

Jag läser att curlingdamerna helt öppet tackade Satan efter vinsten i semifinalen och efter att ha tagit del av bildbeviset på din sida känner jag mig tvungen att reagera. Genom denna insändare kan jag förhoppningsvis varna för de mörka krafter som curlingdamerna och många med dem representerar.

Som om curlingdamernas uppenbara djävulsdyrkan inte skulle vara nog framförde dessa syndare, i maskopi med de uttalade satanisterna i "Hammerfell", dessutom en så kallad hårdrockslåt i gårdagens OS-sändningar. Jag tillhör den utdöende skara ärliga och rättskaffens människor som anser att man bör kalla saker och ting vid sitt rätta namn. Ingen med sund livsåskådning och sinnet i behåll kan anse att vi tittare bjöds på en musikupplevelse. Oväsen är ett bättre ord för den ljudliga våldtäkt som mina öron utsattes för när jag intet ont anande satte mig till ro för att följa Sveriges framfart i de olympiska spelen. Det är brukligt att nyhetsprogrammen varnar känsliga tittare när otäcka bilder ska visas men rörande den hårda och satanistiska rocken är det tydligen andra villkor som gäller. Pensionärer, kristna barnfamiljer och andra sunda samhällsmedborgare ska uppenbarligen behöva stå ut med vad som helst innan någon reagerar. Nä fy skäms SVT och fy skäms curlingdamerna!

Rune Lundblad
pensionerad pastor

Tack för insändaren. Jag låter dina argument stå för sig själva denna gång men vill bara påpeka att bandet som curlingtjejerna jammade med heter Hammerfall. De är från Göteborg och håller troligen på ICA vilket i sig är osunt enligt min mening.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ärligt, är Rune Lindblad en påhittad karaktär?

Anonym sa...

Menade självklart LUndblad

jocke !!!!!!!!!!11 sa...

run ej ag hollrer med ej man moste vana för dem murka karafftena dem få för stor bitydlese i vårtan media inritkade sam hell eman moste holla på dem goda ja man moste de!!!!!menja tycker me datt du in te sak skiriva så likt din pappappa alla vis om gilla han ser munstre o de grön og felera andar me!!!!111 mera knonst midre slänt rian !!!!!!!!

Anonym sa...

RödGuling tycker bara om Stryper...

Anonym sa...

Bättre kan du Rune! Jag tycker hela OS verkar vara en satanisk konspiration. OS-elden ser rent jävulusisk ut.

Bruce Banner sa...

Har för mig att Lena PH gjorde samma tecken när hon vann schlager-SM. Satanisterna finns överallt. Tack för att du finns Reine.

Anonym sa...

Har verksamheten gått i ide?

Anonym sa...

vad hände med bloggen?

Anonym sa...

Ställer mig samma fråga som föregående; är bloggen nedlagd?!

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Nej, jag har ägnat den senaste veckan åt djup filosofi men det kommer en post ikväll eller imorgon. Var lugna.

Anonym sa...

Skönt! Denna blogg är mkt intressant i sina bästa stunder, men å andra sidan rent usel i sina Blåvitt-baktalande delar.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Servern är inte stabil just nu. Det händer inte ett skit när jag försöker posta.