tisdag, mars 06, 2007

Enough is enough!!!

Elloslinda fick ta emot lite skit här nedanför men i fredags skrev hon ett bra inlägg som behandlar en fråga som jag själv har tänkt väcka en längre tid. Även Vänsterdojjan har reagerat på samma sak den senaste tiden och nu är det dags för mig att ta bladet ur munnen och utdela lite välförtjänt smisk till den som bär ansvaret.

Officiella hemsidans texter är bedrövliga rent ut sagt. Göran Lohne är en fantastisk speaker och en rolig och kreativ figur på alla sätt och vis men skriva kan han verkligen inte. Detta har jag nämnt tidigare utan att ett skit har hänt men eftersom Lohne ändå är ganska underhållande (han skriver dåligt på ett slags charmigt vis) har jag inte brytt mig om att föra någon hatkampanj.

För några veckor sedan började emellertid Tommy Larsson bidra med material till hemsidan och i jämförelse med honom framstår Lohne som rena Strindberg. Anledningen till att jag har legat lågt med kritiken är att jag inte vet var jag ska börja nysta någonstans. Man blir gråtfärdig. Alla snackar om att Elfsborg har blivit så professionella men den som surfar in på deras officiella hemsida får ett helt annat intryck. Särskrivningar, stavfel, meningsbyggnad på lågstadienivå etc. Vi vet att Elfsborg har ambitioner men dessa innefattar uppenbarligen inte hemsidan, ansiktet utåt för en hel värld.

Jag hoppas innerligt att Tommy Larsson bara gör ett tillfälligt inhopp för han skriver definitivt sämre än Martin Andersson. Jag hoppas även att Elfsborg inte lägger ett öre på hemsidan som den ser ut nu för annars vore det världshistoriens sämst spenderade riksdaler sedan regalskeppet Vasa började byggas. Kabel 80s hemsida är ljusår bättre än IF Elfsborgs. Om SK Winno hade haft en hemsida hade den med största sannolikhet varit bättre än IF Elfsborgs. Faktum är att IF Elfsborg mycket väl kan ha nätets absolut sämsta professionella hemsida alla kategorier.

Ge mig fem spänn per text så korrar jag Lohnes artiklar innan de läggs upp. När han sedan läser det färdiga resultatet kommer han att beundras av sin egen förträfflighet. Tommy Larssons alster korrar jag för 1000 kronor i timmen.

Andra bloggar om: , ,

6 kommentarer:

Anonym sa...

Right on!

De borde anställa en journalist som informatör. Kanske säger jag så för att jag själv är arbetslös journalist. Stryk kanske förresten.

TGul sa...

Lysande!
Förresten, vad anser du om de som gör spelarintervjuerna för radio match efter IFEs matcher?

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Jag hinner sällan lyssna på dem eftersom jag oftast går till och från arenan.

Bruce Banner sa...

Fantastisk speaker? Vafan där sjönk du en aning i aktning. Hans texter läser jag ju inte men det är en av de mest irriterande bortamatchspeakerna som allsvenskan har att erbjuda.

Hammarby, Gais och Elfsborg utan inbördes ordning. Där har ni dem.

andy sa...

jag har länge trott att jag är ensam i att se hur HEMSK sidan såväl funktions- som textmässigt. de klarar inte ens av att lägga in bilder på ett vettigt sett. man skäms när man ser andra lags hemsidor.

andy sa...

så härligt, och upplyftande, att jag prydde mitt inlägg om den textmässiga uselheten med lite stavfel!