onsdag, december 12, 2007

Baraben kan inte räkna

Supporterfondens fiasko har jag behandlat tidigare, men efter detta inlägg är det nog dags igen. Först ett citat:

"TOTALT: 37 310 kronor. En bra start på fonden och ett bevis på att intresse för projektet och för att stödja Blåvitt finns ute bland er tiotusentals änglar i landet. Snittar vi samma summa under hela året skulle det ge cirka 330 000 kronor i slutresultat, något som vore en fantastrisk bedrift av er supportrar!"

Den nuvarande upplagan av Supporterfonden öppnade så vitt jag vet i slutet av juni eller början av juli detta år. Nu är vi i mitten av december vilket betyder att fonden har varit öppen i ca sex månader. Det ger ett snitt på 6218 kronor per månad och ingenting annat. Om de ska hålla igång hela 2008 som de påstår innebär det ytterligare 12 månader av insamling som betyder att fonden hålls öppen i sammanlagt 18 månader. 6218*18=111924 spänn, alltså runt 200000 mindre än den summa som Barabens ekonomer förutspår.

3 kommentarer:

Anonym sa...

De är för roliga! Målet 2006 var att bräcka bräcka Öis insamling 10 gånger om, och man nådde till hälften. Av det Öis samlade in!

En falsk självbild och storhetsvansinne, kopplad till oförmåga, är en fantastisk grogrund för komik. De blåvita är en krydda i tillvaron!

Bara Ben på Tobias Hysén sa...

Är du avundsjuk på Sveriges Bästa Fotbollsblogg?

Lite fler besökare än vad du har.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Det är bara dumt att tro att antal läsare/lyssnare/anhängare är ett mått på kvalitet. Det visar om inte annat det här inlägget.