torsdag, augusti 11, 2005

Är vi lyckligt lottade?

Fick mail idag från en snubbe vid namn Josephzohn som skriver blogg om sitt favoritlag Vetlanda FF i division tre. I sitt sökande efter material till en kommande match hamnade han här av någon anledning och nu är han lite avundsjuk för att tidningarna skriver mer om lagen i allsvenskan.

Den "rödgula bloggen" undrar även över varifrån Aftonbladet får sitt material till sina inför-artiklarna. Den stora kvällstidningen ska ha haft fel högerback i den preliminära laguppställning vid ett flertal tillfällen. Fel högerback!!
Personligen har jag i åratal sökt på Sportbladet efter minsta lilla notis inför VFF:s matcher, matchfakta eller eftersnack. Jag skulle jubla om jag någon gång i livet fick vara med om att upptäcka att det är fel i den preliminära laguppställningen, typ fel högerback.

Ja, men Ilola är ju inte ens back! Han är central mittfältare. Jag har funderat över det där, är det Grodan Boll som svarar när Aftonbladet ringer upp för att få information? Vilken Elfsborgssupporter som helst skulle genom rena gissningar kunna ge bättre förhandsinfo.

Här kan ni läsa hela artikeln.

Inga kommentarer: