lördag, juni 24, 2006

Skönt att det är över

Jag är (relativt) måttligt intresserad av VM och när debatten blev som den blev angående Svensson vs Källström tröttnade jag ganska tidigt. På sätt och vis var det väl bra att Källström fick starta i tre matcher så att alla självutnämnda experter inklusive idiotmedia fick klart för sig att Sveriges spel inte blev ett dugg bättre med honom på planen. Det ska bli intressant att se vad folk ska tycka och vad blaskorna ska skriva när Kimpa bänkas i Lyon medan allt tyder på att Anders Svensson kommer att leda Elfsborg mot historiska triumfer i någon av de större europeiska cuperna nästa år.

Samtidigt har Anders sig själv att skylla lite grann när han inte har lyckats fokusera på uppgiften fullt ut. Istället har han ägnat mycket energi åt att gnälla på ditten och datten, ja allt från Elfsborgs publikstöd till Sveriges skattetryck och Haglunds formering av laget. Jag hoppas att mycket av den press som han har lagt på sig själv släpper nu när Sverige gjorde en medioker VM-turnering och han själv inte behöver ta på sig alltför mycket av ansvaret. Det är bara att lägga den tunga våren bakom sig och koncentrera sig på Elfsborg till hunda procent från och med nu. Själv längtar jag till allsvenskan drar igång igen så att man får se matcher med lite nerv igen.

För övrigt såg jag Mobaeck och Sjöhage med respektive flickvänner sitta på uteserveringen nere vid Viskan idag.

Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

CV sa...

Över? Det är nu riktiga VM börjar. Det är nu de riktiga lagen börjar spela för fullt, när raksträckan med amatörerna är avklarad:)
Heja Gais förresten!
RS
kulturbloggen.com

Anonym sa...

"Såg Mobaeck..."

Stort?

Tönt.

/Borås-Mackan

Röd Guling sa...

Borås-Mackan: Nej? Kan inte du berätta lite om dina hemmorojder som du verkar plågas av istället.