måndag, februari 25, 2008

Uppdatering

Dagens nyheter har pratat med Mathias och nu verkar karriären definitivt vara över.

"Risken finns att benet måste stelopereras" och "det ska mycket till för en fortsättning" säger han bland annat i artikeln.

Steloperation? Det låter väldigt illa.

En hyllningsartikel skrevs redan för en månad sedan, men jag återkommer nog när beslutet är definitivt och officiellt.

***

Det rödgula samtalsobjektet har nu fått en vecka och fyra dagar på sig att skicka tillbaka de besvarade frågorna, men han får ytterligare 48 timmars tidsfrist från och med nu.

***

Morgondagens träningsmatch mot ICA får ni följa annorstädes. Jag har själv inte möjlighet att se den, varken på plats eller via webben. På tal om det så fick jag förfrågan att skriva någonting inför matchen åt Baraben, mot att en av deras skribenter skulle skriva någonting här. Ett slags utbyte av texter alltså. Efter övervägande bestämde jag mig för att tacka nej.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

7 kommentarer:

Mattias sa...

varför, det hade väl vart trevligt? Men du verkar känna ett stort agg mot Frankie & Co..?

Anonym sa...

Ta det lugnt det är bara en träningsmatch inte en seriefinal.

Kanske kan du läsa ett referat på Sveriges ledande Sportblogg Bara Ben.

Referatet lär vara lika vinklat som dom ni gula gör, men åt ansdra hållet, ta med det i beräkningen.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

mattias: Nej. Det är sant att jag är lite sur för att de vid flera tillfällen det senaste året har snott mina scoop, och försökt idiotförklara dem som har påpekat det. Anledningen till att jag tackade nej den här gången var dock i korta drag att jag inte tyckte att upplägget var tillräckligt bra.

Mattias sa...

Jag r inte så insatt i scoop-historiken men okej. Jag tycker i alla fall att både din blogg och bara ben är bra. Roligt att lsa vinklade texter också. Dessutom: Ingen av er är ju rädda för att kritisera era "egna".

Anonym sa...

Surt sa röven

Anonym sa...

baraben frågade dig? hahaha säkert, har vid ett tillfälle hört "frankie" svara på frågan om han läser röd guling ungefär så här: nej jag orkar inte med den patetiska bonden. så sluta dikta upp sanningar pysen.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

senaste anonym: Det får stå för honom. Jag har inte mycket till övers för gapiga akademiker som kallar sig kommunister trots att de troligen aldrig har haft ett riktigt arbete i sitt liv, men jag känner inte Frankie privat så vi låter det vara osagt.

Man får väl ändå kalla dig lite patetisk som uppenbarligen tror att jag skulle finna någon slags prestige i att skriva för baraben, och till en sådan grad att jag till och med skulle hitta på den här parentesen i inlägget som du nyss kommenterade. Jag har ju redan skrivit en gästkrönika för dem och den hittar du här eller i barabens arkiv. Den gången frågade Frankie mig, eftersom jag enligt honom var den enda vettiga Elfsborgs-supportern, nu var det Erling som bad mig att skriva. Du får väl fråga honom om du inte tror mig, lille vän.