onsdag, januari 21, 2009

Redaktionsmöte på Elfsborg 2

Jag har en känsla av att sista ordet inte är sagt när det gäller Elfsborgs-redaktionens möte. Kjellberg har uppmärksammat saken i sin blogg och lagt till en del relevanta synpunkter. Joakim Johanssons blogg är borttagen, men han har gett mig en väldigt intressant, om än otrolig story som skulle kunna ställa saker och ting i en annan dager om den vore sann. Av anledningar som är hans egna vill han dock inte att jag publicerar den, och han vill i nuläget heller inte kommentera saken i denna blogg. Jag förstår inte det, men respekterar hans önskan.

Dock vill jag säga att det inte kommer att råda några som helst tvivel om att jag har citerat korrekt, så om någon har tänkt att jävlas med mig har han/hon ingenting för det.

Läs även andra bloggares åsikter om

13 kommentarer:

Fredric sa...

Om det skulle råda någon tvekan om vad som stod på bloggen, innan den på ett fegt och okunnigt sätt fimpades, så har jag tillräckliga bevis för vad som fanns där skrivet i inlägget. Så sorry alla mörkläggare med gulsvart tröja, det är 2009 och det handlar inte om att stoppa ett papper i dokumentförstöraren. Det finns något på Google som heter cache och där är det bara att knacka fram det "raderade" inlägget via denna länk http://74.125.77.132/search?q=cache:-XBJbbOQMbgJ:jockzen.blogg.se/+site:jockzen.blogg.se+jockzen&hl=sv&ct=clnk&cd=1&gl=se

Anonym sa...

Är övertygad om att det är en stark överdrift och att det som framkommit absolut inte stämmer.
Detta kan jag påstå eftersom jag besitter, till skillnad från röd guling, en källa som är betydligt starkare och mer sanningsenlig än någon annans.
AV den anledning vet jag att ingen öl förekom under arbetstid och att allt betalades privat ur egen ficka av en i gruppen som var ute.
Alltid bra att skriva sanningen - även om det bara är i en blogg av en som gömmer sig bakom anonymiteten. Av den anledningen väljer även jag att vara anonym.

Röd Guling sa...

07:38: Det är upp till var och en att avgöra vem som är mest trovärdig. En anonym flane som skriver "jag har en starkare och mer sanningsenlig källa än alla andras" eller en i sammanhanget inte särskilt anonym pseudonym (jag) som citerar en källa som var på plats.

Aloha sa...

Skönt man vet sanningen eftersom jag citerar flera källor som var på plats! Särskilt en som definitivt vet mest om den aktuella händelsen. Det vill säga den som betalade.
Och precis som den röde (svårt att se honom som guling)säger, det är upp till var och en att avgöra vad som är sant. Men endast de medverkande kan veta med all säkerhet.

Fredric sa...

Att själv använda sin anonymitet som ett vapen samtidigt som man säger sig sitta på sanningen blir inte bara en aning fånigt. Förtydliga gärna fakta, men stå då också för dom med ett namn. Annars är källhänvisningen inte värd speciellt mycket.

Anonym sa...

Aloha: Om det nu är så att du vet sanningen och att du hört den från den som betalade, varför säger då den unge Johansson att IFE pröjsade för allt? Är inte ett sådant uttalande (och enligt din källa, lögn) skäl nog för att göra en person olämplig i en webbgrupp? Och är inte IFE:s nuvarande hemsida skäl nog för att tillsätta en helt ny webbgrupp?

Röd Guling sa...

Aloha: Vet du vad citat är för något? Jag har inte sett något sådant från dig nämligen, så det är svårt att bemöta din kritik eller vad det nu ska kallas. Det enda citat som folk kan ta del av är det som jag och Fredric har plockat från Joakim Johanssons blogg, en i sällskapet.

Trogen elfsborgare sa...

Otroligt vad en del vet mycket utan att veta något.......
Kliv ur sandlådan, snälla.

Fredric sa...

@Trogen Elfsborgare: Man måste ändå utgå ifrån vad som skrivs av en person som uppenbarligen är en del av denna grupp. Vad denna person sedan har för egna motiv med detta är en annan sak, men det är det som är huvudfrågan - inte vad denna blogg,eller min för den delen, gör för att belysa det beskrivna beteende som i sig är märkligt.

Sella sa...

Elfsborg klapp-klapp-klapp. Heja!En snubbe från SF som jobbar för klubben. Känns lagom fräscht. Tänkte annars bara vilja ge en eloge till Rödguling som i och med att han driver den här bloggen sätter press på IFE att utvecklas som förening. Precis som BaraBen så låter du inte din förening få en lugn stund. Och varför skulle dom få det?

I övrigt vill jag bara säga att jag tror Martin Ericsson kommer passa bra på eran vattnade plastmatta.

Röd Guling sa...

Sella: Jo, man kan ju vilja sin förening väl på olika sätt. Ett sätt är att säga att allt är bra och fantastiskt, ett annat är att försöka göra de styrande uppmärksamma om att det trots allt finns problem. Om man väljer det senare får man kanske leva med att en och annan tycker att man är otrogen och ej kan ses som guling, men jag känner ett stort stöd i den här frågan.

Kubilay sa...

Röd Guling! Det finns ett stort stöd i den här frågan och jag tror att en webbaserad namninsamling skulle vara ett bra sätt att markera vårt missnöje med den nuvarande situationen. Går det att "hosta" en sådan lösning här?

Röd Guling sa...

Kubilay: Visst skulle det gå, men jag funderar på hur den skulle utformas. "Vi kräver en bättre hemsida" är ganska diffust och meningslöst, men om man är mer konkret och kanske kräver en och annans avgång skriver antagligen inte så många på. Många aktiva inom Guliganerna har ju ett intresse av att hålla sig väl med Elfsborgs kansli, så att de kan springa där och dricka kaffe och få hjälp med ditten och datten. Det får man kanske acceptera. Men om någon annan drar igång en namninsamling ska jag naturligtvis göra mitt för att promota den.