måndag, februari 02, 2009

Mathias Lühr svartlistad (för andra gången)

Nu tänker jag inte ägna mer tid åt Expressens stolpskott Mathias Lühr, som ju egentligen borde vara tacksam för att han överhuvudtaget omnämns i denna blogg. Härmed åker han upp permanentsvarta listan och nedan finner ni frågorna som han var alltför arrogant för att besvara. Ni minns att jag inte hann skicka frågorna innan han avböjde förra gången. Den här gången är formuläret komplett så en del frågor har ni läst förut, andra är nya.

1. Först och främst vill jag ge dig chansen att be om ursäkt för ditt uppförande häromåret, och tacka mig för att jag återigen vänder andra kinden till. Du får några rader här nedan:

2. Har du i likhet med Patrick Ekwall funderat på att skaffa en egen hemsida?

3. När Elfsborg mötte Åtvidaberg på försäsongen 2006 utropade Anders Svensson en vulgär synonom till ordet "penis" när han misslyckades med en passning. Hur ska man göra för att förbättra fotbollsspelares språkbruk?

4. Associationslek! Skriv ned det första du tänker på när du läser följande namn eller ord. (Exempel: Socialism - rättvisa och Sören Åkeby - idiot, ja du fattar.)

Demokrati -
Fidel Castro -
Jim Jidhed -
Tjernobyl -
Aftonbladet -
IF Elfsborg -

5. Du sägs vara en hygglig fotbollsspelare. Vilken position föredrar du och vilka är dina styrkor respektive svagheter på planen?

6. Bedöm följande sportjournalisters ego på en skala mellan ett till tio, där ett är någon utan behov av att framhäva sig själv och tio är Hulk Hogan. Kommentera siffrorna också.

Mats Nyström -
Robert Laul -
Patrick Ekwall -
Arne Hegerfors -
Ola Wenström -

7. Vem valde bilden som illustrerar din blogg och vad är syftet med att lägga upp en bild där du ser ut som en psykopat? När du medverkar i fan-tv ser du ju normal ut ...

8. Jag har i många år ansett att tråkiga lag, som IFK Göteborg, borde få poängavdrag för tråkigt och destruktivt spel. Samtidigt ska roliga lag, som Elfsborg, premieras med pluspoäng för elegans. Varför lyfts inte denna fråga till riksmediaplanet?

9. Vem ligger bakom Duleejohnson.com? Välj ett alternativ:

A) Robert Ernlund
B) Curt Hennig
C) Dulee Johnson
D) Samir Danhag (Dulees "great friend")
E) Patrick Ekwall

10. Tidigare rubricerades din blogg som "bäst koll på allsvenskan och landslaget" men numera står det "allt om landslaget och allsvenskan" istället. Har din koll blivit sämre och hur hög koll har du numera? Använd den vanliga skalan, där ett är Thomas Wernersson och tio är jag. Motivera ditt betyg också.

11. På tal om "bäst koll på" och "allt om" allsvenskan. Tidigare undrade man varför du aldrig skrev något om Elfsborg, men så berättade en läsare att Expressen har ett avtal med 08-klubbarna som går ut på att ignorera resten av landet. När löper detta avtal ut?

12. Vilken målgrupp vänder du dig till när du i din blogg berättar att du har druckit kaffe ihop med Johan Mjällby?

13. Är idrott och politik en intressant kombination som med fördel kan utvecklas i en blogg?

14. Laul hävdade i sitt rödgula samtal att du brukar sno hans nyheter samt att du grinar för minsta lilla. Kommentar?

15. Vad gör du när du inte bloggar och tjuvar nyheter? Berätta lite om dina fritidsintressen!

16. Skulle du i likhet med Björn Runström kunna hävda att någon annan har svarat på dessa frågor?

17. Avsluta som du vill


På sätt och vis kan jag respektera att några människor vägrar att svara på mina frågor, det vittnar om en viss integritet. Mathias Lühr tillhör dock inte denna grupp. Ni minns hur han ljög i samband med första svartlistningen. Den här gången försökte han ta lögnen till en ny nivå genom att låtsas som att han inte visste vad vår konflikt handlade om. Han vet att han gjorde bort sig förra gången och vill nu verka smartare, men han överskattar sin egen betydelse och ser bara fjantig ut. "Sluta fjanta dig och besvara frågorna istället" skrev jag till honom. Nu får han ingen mer chans.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Vänsterdojjan sa...

Varför ens tveka på att slänga in roliga svar på sådana frågor?

Vänsterdojjan sa...

Varför ens tveka på att slänga in roliga svar på sådana frågor?