fredag, januari 30, 2009

Mathias Lühr har inte förändrats

Jag gjorde mig lustig över Jonas Libergs googlande av sitt namn när det begav sig, men handen på hjärtat så har alla gjort det, eller hur? Om man exempelvis heter Mathias Lühr och googlar sitt namn kommer hans blogg upp som sökresultat nummer ett, tätt följd av svartlisteutnämningen.

Om man lägger till "arrogant" och "otrevlig" byter svartlisteposten plats med det mest kommenterade inlägget någonsin i hans blogg, nämligen det här där han dels ljuger och dels bryter mot 22§ i upphovsrättslagen. Kommentaren hittar ni här.

Mitt sista svar i nuvarande mailkonversation med Lühr lyder "sluta fjanta dig och besvara frågorna istället." Detta efter att han löjligt nog har låtsats som att han inte vet vad jag pratar om. Samma misslyckade försök till lögner och von oben-mentalitet som tidigare, samma arrogans. Är det tacken? Här vänder man återigen andra kinden till. Sträcker ut en hand, lägger upp ett youtube-klipp och tar sig tid att formulera intelligenta frågor. Sedan får man ett knytnävsslag tillbaka.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

En rödgul röra är en av de stora ljuspunkterna i bloggosfären. Jag hoppas verkligen du har energi och motivation till att forsätta i samma fina anda,trots motstånd och nonchalans från översittande spotjurnalister. Ser fram mot många fler rödgula samtal,

Anonym sa...

pihlbaoge.blogg.se/

Snälla! Ta en duell och få denna grabb att inse att han suger!!!

Röd Guling sa...

23:44: Jag ska försöka.

18:25: Han håller för låg nivå. Det känns inte meningsfullt att lägga energi på clowner som inte har någon maktposition.

Vänsterdojjan sa...

Mattias Lühr? Vad väntar du dig från en sportjournalist av den klassen? Döp om svartalistan till Lührlistan.