onsdag, november 21, 2007

Installation III

Den nya datorn är igång och FM fungerar bra men det hjälper ju inte när jag inte har någon som helst lust att skriva just nu. Varför ska jag skriva när jag inte vill? Nej, det finns ingen anledning alls.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...
blå guling: Jag hade ett tiotal frågor klara. Sedan hände en del grejer som gjorde att de äldre frågorna inte höll måttet. Bella började blogga, Bella talade ut om parkeringsvakter i BT, bråket etc. Därför har ingenting hänt på den fronten, men om det är viktigt för er så ska jag försöka få iväg mailet i helgen.

Djurgår'n Forever sa...

Här händer inte mycket inte.

Varför inte lägga ner bloggen när du ändå inte skriver

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

djurgår'n forever: Om du menar att jag ska släcka ner bloggen så förstår jag inte ditt resonemang. Blir arkivets inlägg sämre bara för att jag inte uppdaterar regelbundet? När jag uppdaterar utan att egentligen vara i form drar det däremot ner helhetsintrycket.

inte så anonym sa...

du fortsätter undvika frågor om Bella

Anonym sa...

Ur ett renodlat marknadsperspektiv bör du skriva fast du inte har lust eftersom dina skarpa och välformulerade inlägg är efterfrågade.

Dilemmat är möjligen att du har anlagt ett socialistiskt perspektiv på tillvaron, och då vet jag inte riktigt hur du ser på marknadskrafternas inflytande i detta fall.

Rune Lindblad sa...

22 sep. skriver Rödguling att Bella börjat blogga. Men han verkar ha slutat redan den 25 okt.

Likt Rödguling verkar inte Bella vara speciellt trägen i sitt "bloggande"

Samtidigt har vi läst hur Rödguling har lovat i ett antal månader att han "inom kort" skall presentera ett samtal med Bella.
När man frågar honom/henne om varför detta samtal aldrig presenteras, undviker han/hon rutinerat likt en hällingsjöbo att svara på frågan.

Kontentan av detta blir.
Rödguling och Bella måste vara samma person!

Janne B sa...

Bella redan aktuell för startelvan enligt vissa VG-skribenter.
Gör slag i saken Braxus. In på VG och posta din.

Rikard sa...

Inte i form, du ska inte springa ett maraton utan skriva ett inlägg ?

Hahahaa... ja va säger man=

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

rikard: Det är väldigt mycket svårare att skriva (bra) än att springa ett maraton. I väntan på att jag får för mig att skriva igen skulle ni förresten kunna skicka in insändare, tips, teckningar eller vad som helst. Om det nu bara handlar om att publicera så borde ni läsare kunna bidra med betydligt mer material.

Anonym sa...

Verkar som om du har gjort intryck på Laul. Såg att han också börjat med en svart lista.