tisdag, september 29, 2009

Sodoms 120 dagar

Åkte med Guliganerna till Halmstad och fick se en match i harmoni med skitvädret. Nåja. Förra omgången fick vi en gratischans att haka på tåget igen och därför var tre poäng det enda viktiga. Nu har Elfsborg som lag dessutom svarat för två acceptabla kämpainsatser i rad, vilket är positivt. Förhoppningsvis ser spelarna att det är inställningen som har gett poäng mot BP och HBK.

Under resans gång fick jag höra ett och annat, om såväl spelare som ledning, men jag känner mig inte på humör att skriva, jag tröttnade nog här någon gång. Hela det här året har varit jobbigt och för egen del kan inte ens ett SM-guld reparera förtroendet för föreningen. Däremot skulle en sportslig framgång glädja många andra i Borås och därför hoppas jag naturligtvis att Elfsborg avslutar säsongen på ett så bra sätt som möjligt.

6 kommentarer:

Månsson sa...

Jag hoppas såklart vi vinner hela skiten. Även fast vi inte förtjänar det.

Anonym sa...

Jag hoppas på att vi vinner guldet, 1 poäng före gråvitt och råttorna, och att Bajrami går sönder i sista matchen. Helst att han är borta hela januari.

Rupe80 sa...

Bra att du driver med stofilerna på VG. Jag är så jävla trött på den odrägligt fisförnäma von oben-attityden hos flertalet gubbar därinne.

Röd Guling sa...

Rupe80: Vem? Jag? Vigule?

Ironikern sa...

Uppdatera inte bloggen så ofta, vi hänger inte med.

Anonym sa...

Lever du? Vadan denna tystnad?