lördag, december 12, 2009

Det är upprörande

Jag har lovat mig själv att lägga ned korståget mot Göran Lohne och hans informationsadministration då det uppenbarligen inte tjänar någonting till. Kan ändå inte låta bli att uppröras över hans insatser i Elfsborgs julkalender som annars i grund och botten är en fin idé. Flåshurtigt, amatörmässigt och helt olidligt att titta på när han håller i micken.

Jag kan motvilligt köpa att Lohne får leka viktig i Elfsborg om han har en delegerande roll och håller sig undan rampljuset. Jag menar, gubben har ju trots allt många idéer och åtminstone några kan säkert vara bra. Tyvärr verkar det som att det är just rampljuset han söker och då blir det lätt kacka av det hela.


Hulk Hogan i Suburban Commando från 1991.

Det är lite som när Hulk Hogan då och då bestämmer sig för att göra filmer. Det blir inte bra helt enkelt.

2 kommentarer:

AJ sa...

Håller med dig fullt ut! Lohne är en person som ska hålla sig i bakgrunden, om han ens måste vara med alls. Hans publicitetskåthet är mer än påtaglig! Till och med vid den simpla uppgiften att agera matchspeaker så ser han sin chans att synas och höras mer än lovligt - helt klart den mest tjatiga av alla allsvenska speakers. Och lucka 24 i julkalendern på elfsborg.se, jag skäms så jag dör...

Hollywood sa...

Gott nytt år!!

:)