måndag, februari 08, 2010

Intermezzo feb 10

Förra försäsongen tröttnade jag på att Bella "fick chansen" från start endast när Haglund fick för sig att lufta B-lagsspelare och juniorer. Sedan försvann Bella till Norge.

Häromdagen spelade återigen #18 från start, framför ett mittfält där det är tveksamt om någon spelar i den allsvenska premiären. Det är så fruktansvärt respektlöst mot en av våra största.

Jag kräver att Elfsborg ställer upp med starkast möjliga lag (inklusive Bella) från start mot Rosenborg imorgon.

För övrigt är jag tveksam till en del spelare i Elfsborgs A-trupp i år, men låt oss följa några matcher till innan sågen plockas fram.

2 kommentarer:

Niclas sa...

Nja, själv tycker jag att Rennie och Florén d.y. har imponerat. Har Ishi samma form som förra året, så tycker jag att Rennie är given startspelare på högerkanten. Florén kommer även han klara sig alldeles utmärkt jämte AS (en jävla skillnad jämfört med en seg Avdic).

De som inte håller måttet den här säsongen är Johan Larsson och Niklas Hult. Dock tror jag att Hult kan ta Bajramis plats när han lämnar, men någon ytterback ser jag honom inte som. Tyvärr.

Briar är något mellanting, jag har aldrig sett honom på högerbacken i A-laget (vem har det??) och som mittback känns han för ojämn.

Sen så förstår jag inte vad Magnus ser i Joel. En Daniel Alexandersson-typ, som saknar det som Daniel var bra på. Dumpa honom från truppen och chansa med Niklas Hult som reserv på vänsterkanten.

Röd Guling sa...

Det finns väl egentligen ingenting som tyder på att Haglund ser någonting speciellt i Joel Johansson. Han fick ju spela en del förra försäsongen också. Däremot är det inte helt omöjligt att han går före Bella, vilket i så fall inte har någon som helst fotbollsmässig grund.

Johan Larsson har vi väl sett för lite, men jag har svårt att se honom aktuell för inhopp i år. Florén d.y är jag inte alls imponerad av så här långt, men visst hade det varit intressant att se honom i bättre omgivning. Hult har boll i sig men är för tunn och konkurrerar med spelare som är flera klasser bättre. Briar känns som en forum-hype, men Rennie kanske kan vara någonting?!?