torsdag, juni 15, 2006

Kommentar angående läckan

Kollar runt lite och baraben verkar vara övertygade om att Anders Svensson är den så kallade "läckan" som såg till så att ordväxlingen mellan Mellberg och Ljungberg blev känd för pressen. I couldn't care less. Däremot är både Mellberg och Ljungberg sedan länge välutvecklade gnällrövar och Anders är ju på väg att bli en. Att man blir som man umgås är en känd devis så det är nog bäst att du tar skydd och ligger lite lågt ett tag, Anders. Cover your ass så att säga. Heja Sverige!

Andra bloggar om: , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Om Svensson vore läckan hade media hängt ut han direkt med både namn och bild.

Uppenbart att kvällstidingarna inte har nån koll på vem det kan vara eller alternativt är det en av medias kelgrisar som man inte vill hänga ut.

Därför har man plockat fram en dåligt cencurerad bild på en slumpmässig vald landslagsspelare som "råkat" bli Anders Svensson.

Folket spekulerar såklart och listar ut att bilden föreställer honom. Tack vare att Svensson redan är illa omtyckt pga Kimkampanjen så kommer detta röra upp känslorna än mer på landets alla Kimfanatiker vilket gynnar kvällstidningarnas försäljning.

Skulle den verkliga tjallaren träda fram kan Expressen alltid försvara sig med att de valde bilden av ren slump (vilket förståss inte stämmer).