torsdag, juni 15, 2006

Mörka moln

Det ser ju inte alltför bra ut för Elfsborg just nu. Anders gnäller om ditten och datten och verkar överhuvudtaget inte vara i balans. Per Nilsson har troligen spelat för bra för att kunna värvas och Antonsson var nog aldrig riktigt aktuell. Att Fredrik Berglund nu har skrivit ett kontrakt på fyra år med FC Köpenhamn kan man likna med en matsked salt i ett öppet sår. Om han tar en plats där, vilket han bör göra, lär vi inte se honom i Elfsborg de närmaste åren. En bättre anfallare har Elfsborg ingen som helst chans att landa och så är det med den saken.

Alla är dock överens om att en försvarare bör värvas. Ledningen har utlovat en förstärkning i backlinjen men finns det något realistiskt alternativ kvar? I gårdagens träningsmatch testades Mobaeck som högerback vilket känns som en kapitulation, men samtidigt måste man ju göra någonting med honom så länge han står under kontrakt. Han kan ju inte bara ligga hemma och dra i sitt könsorgan.

Andra bloggar om: , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Tja var tusan hittar man en grym högerback alt. mittback? Till bra pris oxå?

Annars kan man hoppas på Martin Strömberg. Han kan växa om Haglund ger honom förtroende.

En tröst är iaf att vi inte är ensamma om problemen. Våra "vänner" i blåvitt hade räknat med Anton som ersättare för Kalle Svensson. Nu har de exporterat Risp, Antonsson och Svensson på några få år och ser närmast ihåliga ut.