onsdag, september 17, 2008

Elfsborg? Inte utan vår Bella!

Borås tidning hakar på genom att idag publicera en ingående intervju med Bella, där Sveriges näst bäste forward ger sin syn på laguttagningarna och vikten av att göra mål. Jag har gett Curt Hennig (nöjesprofilen) i uppgift att författa ett mer ingående manifest för bojkottens räkning, men under tiden kan jag avslöja några av de aktiviteter som följer i kölvattnet.

  • Vi kommer att trycka upp tröjor med parollen "Elfsborg? Inte utan vår Bella!" som ni kan beställa. Vi funderar även på att tillverka sådana där knappar som man sätter fast på jackan med en säkerhetsnål.
  • Eventuellt delar vi ut flygblad i anslutning till någon match.
  • Återkommande debattartiklar kan ni räkna med. Dessutom ska jag personligen övervaka effekten av bojkotten. Redan nu ser det glädjande nog ut att bli en förhållandevis låg publiksiffra.
  • Frivilliga som vill delta i arbetet är välkomna att höra av sig.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag stöder bojkotten med hela mitt hjärta! Bella har med tufft träningsschema tagit sig tillbaka till den allsvenska toppen och någon butter hallänning ska inte få stoppa honom!

Forza Elfsborg - med bella i truppen!

Anonym sa...

vart kan man köpa tröjan?

Röd Guling sa...

Tröjorna beställs via mail. Om du vill kan du göra en förhandsbokning, men senast till helgen kommer mer information med bilder osv. Priset blir en 50-lapp ungefär = självkostnadspris. Lägg till 75 spänn så får du den signerad av Curt Hennig.

Anonym sa...

Vore kanon om Curt Hennig kunde förena Sveriges främsta musikartister och framföra en manifestation liknande "We Are The World" fast med mer relevant text.

Mr. D sa...

Så länge Lasse Nilsson och James Keene spelar som de gjorde igår, har jag svårt att se någon anledning att låta Bella göra mer än sporadiska inhopp.

Det ska dock bli spännande att se tröjan.

Creator sa...

Mel. We are the world:

Vi är ett gäng.
Som saknar Bella.
I startuppställningen i varje match - nu må det smälla.
Får han inte spela.
Så slutar vi att gå.
Vi bojkottar Borås Arena ända tills...

...Haglund tar ut.
Vår ende Bella.
Sveriges näst bäste forward han ju är - ingen får skälla.
Låt nu grabben spela.
Så kommer vi tillbaks.
Ta ditt förnuft tillfånga Haglund väldigt snart.

Anonym sa...

Så länge Bella inte kan sätta de enklaste chanserna är han inte värd en plats. Sjöhage är mer värd då, och det är inte mycket. Han springer 40 gånger offside innan han hittar rätt, 70% är bara turmål.