onsdag, januari 27, 2010

Ett fantastiskt erbjudande från Ladbrokes?

Idag damp ett underhållande mail ner i min mailbox, från en Jakob Edman på någonting som heter "Ladbrokes Sports Team" ...

---

"Professionell Innehåll‏
Från:
 Jakob Edman (jakob.edman@omruk.co.uk)
Till:
rodguling@hotmail.com


Hej!


Mitt namn är Jakob Edman och jag representerar Ladbrokes Sports Team.


Vi tar kontakt med er för att höra om ni är intresserad av att få innehåll till er blogg från en av våra professionella skribenter. Det finns alltid massor att skriva om när det gäller fotboll och Elfsborg och vi tror att ni skulle uppskatta att få lite extra och gratis innehåll.


Vi har några av de bästa skribenterna när det gäller sportjournalistik och vill verkligen att deras åsikter/tankar/analyser syns på er sida. Det ända som vi begär är att några länkar per artikel till Ladbrokes sportsida får ingå. Länkarna kommer endast att vara relevanta till artikelns innehåll och skulle ge den och din sida ytterligare en dimension.


Om detta är av intresse kan ni höra av er till mig så återkommer jag med mer information, men överlag är detta ett samarbete som skulle gynna er hemsida. Ni kommer att få artiklar med bra innehåll regelbundet och länkarna är till en stark och etablerad sida.


Återkom om ni vill ta del av detta eller liknande samarbeten.


Jag ser fram emot att höra från er.


Mvh,


Jakob"

---

Mitt svar:

Hej och tack för ditt mail.

På vilket sätt skulle jag eller min blogg gynnas av att någon av era skribenter fick möjlighet att fylla rodguling.blogspot.com med "professionell innehåll"? Jag kan inte komma på en "ända" sak som skulle vara positivt med det, men tack än en gång för ett underhållande mail.

Med vänlig hälsning,
Röd Guling
http://rodguling.blogspot.com

2 kommentarer:

Niclas sa...

Finns väl en "lokal" snowboardåkare som heter Jakob Edman. Kan det var honom må tro?

Inte speciellt troligt att mailaren har någon bra koll på bloggen heller. En "kommunist" som ger reklam åt ett privatägt spelbolag känns ju inte direkt självklart...

Röd Guling sa...

Fortsättning följer.