onsdag, mars 10, 2010

Bröllopsbloggaren

Curt Hennig (nöjesprofilen) ringde igår.

- Ska inte du och Harakhte gifta er?
- Nja, jag har väl funderat på det, men hon vill ju inte.
- Synd. Annars skulle ni kunna blogga på bt:s hemsida.

Hennig förklarade att BT.se just nu söker par som ska gifta sig, för ytterligare en i raden ointressanta bloggar som de envisas med att ge dyrbart webspace till. Webspace som skulle kunna ges till en sån som jag istället - någon som har något vettigt och intressant att säga.

När samtalet var avslutat såg jag flera möjligheter. Jag skulle kanske kunna övertala Harakhte att gifta sig med mig och börja planera ett hederligt borgerligt och sekulärt bröllop, för att på så vis ge ett alternativ till det vanliga bjäfset: Slöja, präst, kyrka, Herrens välsignelse etc. Det hade varit folkbildande och intressant, men av förklarliga skäl är det tveksamt om BT skulle vara intresserade av en sådan vigsel. Eller så fejkar man ihop en solskenshistoria, skriver snyftligt, med hjärta och smärta i några månader, och avslutar med "tyvärr har vi bestämt oss för att skita i det hela" när tillräckligt många idioter har fångats.

Ett tredje alternativ är att köra någon homosex-grej som säkert skulle reta upp en och annan, men som BT kanske inte skulle våga refusera med diskrimineringsrisken i åtanke. Jag ska kolla med Hennig om han vill gifta sig med mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Står inte Hennig över sånt bjäfs som romantik?

Åhman sa...

vad är det för dravel du håller på med?

Ikväll börjar Allsvenskan

Vi skall krossa Gevalia eller vad det nu är vi spelar mot.

Vägen mot GULDET har börjat.