måndag, augusti 08, 2011

Curt Hennig 4-ever

Häromdagen spelade Elfsborg U21 mot ICA:s dito, en match som var intressant eftersom Bruno Fogaça av okänd anledning gjorde comeback i gulsvart. Därför gick Curt Hennig (nöjesprofilen) och jag (Röd Guling) dit för att se vad det kunde leda till. Brutus var med också. (Brutus är Hennigs hund.)

Själv gillar jag inte hundar generellt eftersom de sniffar varandras bak och ofta har en dum uppsyn, till skillnad från katter som är intelligenta och trevliga. Måste dock erkänna att just Brutus har någon form av charm som även jag har svårt att motstå. Detta om detta.

ICA ställde upp med ett förhållandevis namnkunnigt lag och bland annat startade Tobias Sana. Vi diskuterade hans frisyr och spekulerade i om han inte har låtit sig inspireras av den gamla klassikern Creature from the black lagoon när han gick och klippte sig.

Tobias Sana?

Ett stycke information
Matchen stördes en del av årets kanske värsta regnoväder och mot slutet av andra halvlek var delar av planen närmast ospelbar.

När vi gick hem
CH: "Om du ska skriva om den här matchen kan du låna ett citat av mig."
RG: "Ok?"
CH: "Det var nog tur att ICA bytte ut Sana tidigt. Tror att han hade gjort bra ifrån sig i andra halvlek, när de simmade omkring ..."

Fotnot: Matchen slutade 2-1 till IFE. Utöver Sana använde (så vitt jag kunde se) ICA den petade målisen, Drugge (bäst på plan), Jakob Johansson och Erik Lund. Bruno var (återigen så vitt jag kunde se) den enda i IFE som hade allsvensk rutin. Trots att han höll sig framme på en retur tror jag inte att han kommer att göra fler allsvenska minuter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

var det du eller nöjesstofilen som mutade domarna mot ICA?

Tre sådana kanonmisstag gör dom definitivt inte gratis. Och deras domarkarriärer måste ju vara över.

Men det var säkert värt pengarna, nu är vi ju inte avhängda vilket vi skulle ha varit annars.

Röd Guling sa...

Det måste ha varit Hennig i så fall. Det är han som har pengarna.