söndag, januari 07, 2007

Holmén ut - Edman in!

Curt Hennig känner en kille som har en brorsa som är ihop med en tjej som jobbar på ett fik i centrala Borås. Igår snappade hon upp ett samtal mellan två taxichaufförer som satt och drack kaffe. Den ene hade nyligen kört en kille som påstod sig vara polare med en som jobbar på en bensinmack där Stefan Andréassons granne brukar tanka sin bil. Grannen hade berättat för mannen på macken att han hade råkat höra Stefan Andréasson snacka engelska i sin mobil och både Samuel Holmén och Erik Edman tyckte han sig höra nämnas. Han drog därför slutsatsen att Stefan hade Rennes ledning i luren och att en bytesaffär diskuterades, vilket känns logiskt. Rennes har visat intresse för Holmén och Elfsborg har nämnts som ett tänkbart alternativ för Rennes vänsterback Erik Edman när han flyttar hem.

När jag kopplade upp mig igen idag och läste att Jesper Arvidssons framtid i Elfsborg verkar vara osäker förstod jag inte varför Stefan Andréasson valde att ligga lågt. Det är ju inte direkt Real Madrid som är intresserade av Arvidssons tjänster så varför inte bara klämma fram att han är på väg till Åtvidaberg? Nu inser jag att Stefan vill vänta tills Edman-affären är i hamn. Skulle den skita sig kan exempelvis en återkallningsklausul skrivas in i Arvidssons lånekontrakt med ÅFF, men annars tror jag att han har spelat sin sista match i Elfsborgs tröja för en lång tid framöver.

Edman mot Arvidsson känns som ett okej byte men vem fyller luckan efter Holmén?

Andra bloggar om: , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vi behöver ingen direkt backup till Holmén då Elfsborg till 99% kommer spela 4-4-2 nästa år. Då blir det ett mittfält med Ishi - Svensson - Ilola - Alexandersson..

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Låter vettigt det där med 4-4-2 men Ilola spelar inte 26 matcher. Vidare är det några matcher i CL och RL också. Anser man att Eres är redo att hoppa in vid skador och avstängningar? Han har ju inte spelat en minut i allsvenskan.

Vänsterdojjan sa...

Tobbe tobbe linderoth, spelar bollen med sin fot, Tobbe Lindreoth!

Anonym sa...

Varför pratade inte Andréasson franska i luren?

Anonym sa...

Vad ska vi med Edman till när vi har Johan Karlsson.

JB sa...

Skulle vilja se antingen Djuric eller Martin Ericsson som ersättare om Holmen försvinner, dock tror jag han stannar en säsong till.

Anonym sa...

Hey there, I am not a Swede and my Swedish does suck, but as far as I can understand you are talking about a future transfer of Edman at Elfsborg?! Is he really going to leave Rennes?

Please, answer me at nev_smile@yahoo.se, I am a huge fan of Erik and I'd really like to know whats going on. Thanks.