onsdag, januari 17, 2007

Presskonferens igen

Idag blev Mathias Florén definitivt klar för de svenska mästarna och presskonferensen hölls som vanligt i Borås arenas pub. En arrangemangsmässig nyhet fann vi i att Elfsborg den här gången bjöd på mackor, men varken Hennig eller jag åt av dem. Däremot drack vi varsin kopp kaffe i förebyggande syfte. Dagens presskonferens var kortare än vanligt men annars finns ju alltid en liten risk att man kvartar in.

Som ni vet är jag väldigt skeptisk till denna värvning men till Floréns försvar får jag säga att han har ett fördelaktigt yttre som säkert kan locka en och annan kvinnlig åskådare till Borås Arena. Florén kan således möjligen ge ett ekonomiskt uppsving av Beckham-karaktär och tröja #2 kan bli en storsäljare men fotbollsmässigt tror jag inte att han (Florén) har någonting att tillföra på Elfsborgs vänsterkant.

Florén ansluter inte till truppen förrän tidigast om en vecka men redan imorgon ska jag pallra mig ner till träningen för att se hur Johan Karlsson har reagerat på denna nyhet.

Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer:

Terry sa...

Då var du inte på Griffits presskonferens ser jag. Där bjöds det på rejäla hålkakor med köttbullar och rödbetssallad på :D

Anonym sa...

Hur agerade Johan Karlsson? Med skräck? Nonchalans? Lite Lucky Luke med tobacon i mungipan?

Borås Golfklubb sa...

Kom igen grabbar, byt till en lite mer högstående sport.

Ni ver väl att de som spelar golf tjänar mer pengar?