fredag, augusti 14, 2009

Studio Elfsborg 12/8

Har precis bevittnat senaste Studio Elfsborg från 12/8. Några minuter in i programmet vaknade jag av att Harakhte, från sin sida av skrivbordet, undrade vad jag kollade på "för någon skit". Hon delar inte mitt intresse för Elfsborg och känner således inte till personerna runt Elfsborg som jag så för henne lät det mest som att ett par anonyma figurer, med extrem Borås-dialekt, satt och småpratade kring några av världshistoriens tråkigaste spörsmål.

'Det är Lohne och en på kansliet som heter Camilla Lundgren' förklarade jag, 'men hon har tydligen bytt namn nu. Jag vet inte vad det här går ut på ärligt talat.'

"Håll i pengarna!", säger Lohne och visar upp en skitful plånbok som han vill att du ska köpa.

Jag såg vidare och fann mig själv komma underfund med att en bingoruta och lite soft hissmusik i bakgrunden var det enda som saknades. Jag tycker därför att Lohne borde nästla sig in på SVT istället och omedelbart börja lobba för Caféprogrammens återkomst. I ett sådant skulle han passa perfekt, precis som gästen Camilla Lundgren/Larsson.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

9 kommentarer:

Åhman sa...

då kanske du vet vem Åhman e?=)

gluutheen sa...

håller med om allt, studio elfsborg kan vara intressant och mycket kul med intervjuer men senaste avsnittet var som en missbildad korsning mellan gokväll och reklam

Anonym sa...

Vet att detta inte hör till ämnet men ville bara skriva att Elmin näta i Italienska cupen för novara och stod för en assist i deras 2-1 vinst borta mot PARMA! kunde inte skriva o elfsborg svenskafans forum för att jag inte va en dag gammal, så hoppas någon av er kan posta det vidare som läser denna kommentar!

Fuzzbox sa...

Elmin byttes in i halvtid när Novora besegrade Parma 2-1 i Copa Iralia. Då ledde Novora ledde redan med 1-0. Möjligen var han inblandad i deras 2-1 mål han var i alla fall inte målskytt.

Anonym sa...

Är du inte ens en dag gammal och kan redan skriva?!? Det var inte dåligt!

Åhman sa...

Nu får du ta och skärpa dig.

Du skriver ju bara dravel.

Röd Guling sa...

Åhman: Om du syftar på mig så får man se det i ett längre perspektiv.

Åhman sa...

Jag syftar på dig just nu.

Röd Guling sa...

Åhman: Ja, då får du se det i ett större och längre perspektiv som sagt. Om du klarar det vill säga.