lördag, november 25, 2006

Flyttstök

Plock och pack är vad jag sysslar med, men framförallt blir det en hel del släng. En vecka kvar till flytten nu. Denna kväll har min kära mor hjälpt mig packa ner det som ska med.

När hon hade gått gick jag igenom en massa papper. Räkningar från 2000 som låg samlade i en pärm åkte i soporna och ersattes av nyare räkningar och andra viktiga papper som har legat framme lite varstans. Det börjar bli ordning och reda nu.

Möblerna är snart fria från gods och på så sätt mer lätthanterliga. Tyvärr är inte många av dessa kvalificerade till det nya hemmet. Jag har inte så mycket att säga till om när det gäller inredningen, å andra sidan är jag inte så intresserad så det passar ju bra. Jag frågade en vän igår om han ville ha min bokhylla. En praktisk sak med plats för tv, stereo, böcker och filmer med inglasade skåp och ljusriggar. Han gick med på att ta emot den om jag samtidigt gav honom en tidsmaskin som kunde ta honom tillbaka till 1988. Samma person påstod för inte så länge sedan att de har bättre sängar i Tjetjenien när han såg min så den får spendera sina sista dagar på Lusharpans återvinningsstation ...

Kläder ska vi inte tala om. Jag har bara börjat sortera men redan fyllt en stor sopsäck med gammel skit som inte har använts på tio år. De får åka till Vitryssland eller något.

Ser nu när jag läser igenom inlägget att det börjar bli Robert Laul över det hela så det är väl bäst att sluta här.

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: