tisdag, november 14, 2006

Okej då

Jag såg naturligtvis fotbollsgalan. Jessica Almenäs hade jag aldrig hört talas om tidigare, för mig är Almenäs en badstrand vid Öresjö där machograbbar med tvättbrädor spelar beach volley och gör high five hela dagarna. Hur som helst ställde hon ointressanta frågor till Fredrik Ljungberg vid bordet. Om jag hade fått chansen att i direktsändning växla ett par ord med Ljungberg hade jag undrat varför han de senaste åren har haft rakad skalle när han tidigare bytte frisyr varannan vecka.

Andra bloggar om: , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=RWB-kbBbw8Q

Anonym sa...

Skippa proletärfotbollen och börja spela golf i stället.

Visa att vi Boråsare inte bara är BÖNNER.

Anonym sa...

"DNA ökar kunskapen om neandertalarna"

En del av de utdöda neandertalarnas arvsmassa har nu kartlagts av amerikanska och europeiska forskare.

Analysen, som bygger på DNA från ett 38.000 år gammalt ben, visar bl.a. att 99,5 procent av arvsmassan är identisk med den moderna människans.

Forskarna drar också slutsatsen att sexuella förbindelser mellan neander- talare och våra förfäder, cromagnon- människorna, var mycket ovanliga.
De båda arterna samexisterade i Europa i ca 10.000 år innan neandertalarna dog ut för omkring 30.000 år sedan. En sista rest av neandertalbefolkningen har dock levt kvar i den Svenska underutväcklade lilla staden Borås. Man har nu dragit slutsatsen att det rör sig om en ännu mer primitiv och underutveclklad form av neandertalrasen.

Röd Guling sa...

En mindre utvecklad apmänniska verkar ha lagt till ett sista stycke där mot slutet. Utväcklad eller utveclklad, det är frågan.

Anonym sa...

Diskutera tunnhårighet med Ljungberg i direktsänd TV... Ingen bra idé! Det skulle säkert ha lett till en CHOCKMIGRÄNATTACK på löpsedlarna och missad träningslandskamp för Freddy!

Anonym sa...

Stendött var ordet.

Anonym sa...

Stedött var ordet sa Bull.

Anonym sa...

Här händer det inte mycket. Tror att din tjej vill att du lägger ner bloggen.