torsdag, februari 22, 2007

Kim - the superswede

Noll minuter fick Baby-kimpan när Lyon mötte Roma igår. En liten besvikelse med tanke på att jag inte har haft möjlighet att följa hans karriär i det franska mästarlaget på något annat sätt än genom kvällsblaskornas succérubriker.

I år spelar även Anders Svensson i Champions leauge och han lär få starta matcherna. Hur ska kvällsblaskorna och tv-tyckarna kunna fortsätta motivera Kim Källströms plats på landslagets mittfält när han alltid gör dåliga landskamper och aldrig får spela de där viktiga matcherna som enligt samma självutnämnda experter gör den avgörande skillnaden? Till och med Rit-Ola har väl fler CL-matcher på sitt konto än supersweden på Lyons avbytarbänk.

Andra bloggar om: ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Som en som sett Lyon en hel del även i franska ligan i år är det bara att hålla med. Han har långt ifrån dominerat, vilket varit bilden i svenska tidningar. Han har varit ohyggligt blek, när han inte varit bänkad.

Kim är helt enkelt inte bra nog för Lyon.

Kimsan sa...

Kanske aningen svårt att jämföra en spelare som åker ut i någon av kvalomgångarna med en som sitter på bänken i ett av Europas toppklubbar.

JB sa...

Stämmer kimsan, men varför ska vi jämföra honom med spelare i Djurgården?