tisdag, mars 10, 2009

Årsmöte och moderkort

Senast fredag ska min PC vara fit for fight igen. Ingemar har kikat på den och konstaterat att moderkortet måste bytas ut, vad nu det kan betyda.

Annars glädjs jag åt att herrarna Ternanders och Tranlövs motion om 51%-spärrens bevarande verkar ha röstats igenom på Elfsborgs årsmöte ikväll. Jag har möjligtvis en liten del i denna proletariatets triumf. Inte på grund av något som jag har skrivit här dock och mer än så tänker jag inte avslöja.

6 kommentarer:

Vänsterdojjan sa...

Var du där? Illasinnade hävdar att ingen från spelartruppen var där pga deras läger utomlands, men jag mötte flera av spelarna på min lunch. Dålig undanflykt från spelarna eller skvaller-kärring-snack på Vigule?

Jan sa...

På denna sidan brukar man hitta granskande nyheter.. Du undrar inte varför Elfsborgs hemsida tystar ner vad som hände på årsmötet?

Röd Guling sa...

Vänsterdojjan: Av olika skäl var jag inte där, men enligt officiellas "rapport" presenterades ett par av nyförvärven.

Jan: Jag tycker inte alls att det är underligt. På Elfsborg.se är det viktigare att publicera hej och hopp/give me five-intervjuer med spelare än att släppa relevant information. Det behöver inte alls handla om någon mörkläggning.

Månsson sa...

För oss som inte kunde närvara på årsmötet. Får man veta vad som skall tystas ner?

Rara Behn sa...

Inte lika livfull och högkvalitativ som Sveriges Främsta Soprtblogg "Bara Ben"

Kan du inte försöka att höja nivån lite?

Röd Guling sa...

Min PC har som sagt varit trasig och efter det har jag haft väldigt mycket att göra + att jag blev rejält febersjuk. Nu är jag frisk, har jobbat ikapp en del och ska skriva i sinom tid. Kvalitet kommer dock alltid att vara viktigare än kvantitet här och mina läsare vet att jag inte nedreglerar mig till att posta en massa skit (youtube-inlägg och liknande) bara för sakens skull.