onsdag, mars 04, 2009

IF Elfsborg vs Brann

Jag följde först matchen via en av de sämsta onlinerapporterna den här sidan Kristi födelse, nämligen Bandana-mannens på BT.se. Efter en halvtimme ungefär var det någon som hittade Branns officiella liverapport. Den var användbar men då stod det redan 3-0 till Elfsborg. Keene x2 och Bajrami hette målskyttarna, Martin Ericsson låg bakom åtminstone ett par av målen. Utan att dra alltför stora växlar av den här matchen är det positivt att rätt killar producerar. Att Mobaeck blev utburen på bår med stödkrage får man lägga till minuskontot, låt oss hoppas att det inte är en allvarlig skada. Sedan släpper vi i och för sig in ett par i andra, men den här gången ska Hassan ha spelat stabilt matchen igenom.

Egentligen hade jag tänkt att ägna den här kvällen åt att skriva en kärleksförklaring till Harakhte, men så damp det in en kommentar till Björkmans rödgula i vilken skärpning efterlystes. Mer fotboll, mindre musik tyckte kommentatorn. Troligtvis vill han/hon även skära ner på kärlek, politik, wrestling och annat som kan anses vara ickerelaterat till fotboll. Vi får se hur det blir med det.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

2 kommentarer:

Vänsterdojjan sa...

Björkmans svar är stela och tråkiga, men å andra sidan känns det ju bra gjort att svara över huvud taget. Seriös snubbe!
Bara blogga om Elfsborg och fotboll? Jo, det vore ju orginellt...

Anonym sa...

Att ställa musikfrågor till Björkman är ju bara så...pretto. Du skulle gett honom vad han tål på idrottsfronten istället.