onsdag, december 13, 2006

Hennig reagerar

Curt Hennig kontaktade mig via msn med synpunkter på det senaste inlägget. Han tyckte att det var en dålig post så jag bad honom sammanfatta åsikterna i en insändare. För nostalgins skull färgar jag hans text grön, den färg som Hennig använde när han bidrog med material till denna blogg.

"Jag blir mycket besviken och ser en hel del tragik när jag läser Röd Gulings senaste inlägg. Lars ”Hold on tight” Lagerbäck har tagit ut ett som Röd Guling kallar C-landslag till en turné i Sydamerika. I detta C-landslag vill Röd Guling ha med Johan Karlsson. Detta anser jag och många med mig vara helt fel. Johan Karlsson är en main event player. Han skall man inte slösa på i C-landslag. Han hör hemma i den kommande EM truppen. Det finns ju en möjlighet att Lagerbäck sparar Johan Karlsson, precis som han gör med Zlatan och Linderoth. Men den sannolikheten är inte så stor med tanke på hur Lagerbäck är som person. (Läs korkad)."

Jag tycker faktiskt att Hennig har en poäng. Vad ska Johan Karlsson göra i en c-betonad landslagstrupp? Om Lagerbäck hade haft någon koll skulle han naturligtvis redan veta vad Johan Karlsson går för men Karlssons landslagsfacit vittnar om att Lagerbäck är inkompetent. Om nu inte Karlsson bojkottar landslaget vill säga. Jag ska som sagt undersöka detta.

Andra bloggar om: , , ,

1 kommentar:

Vänsterdojjan sa...

Curt Henning himself i Guliganernas blaska, eller bara en populistsökande snubbe?