tisdag, april 24, 2007

Håll käften och spela boll!

Efter en sömnlös natt var det fanimej inte roligt att läsa BT idag. Gnäll, gnäll, gnäll och åter gnäll.

När Foppa var lagkapten i Philadelphia fick han massiv kritik för att han inte ville snacka med media efter en förlust. Grejen var väl att han lärde sig något av den där SM-serien mot Malmö, när en reporter stack fram micken under näsan på honom och lockade fram ett klassiskt citat. Anders Svensson verkar dock bara bli värre och värre med åren. Det är riktigt pinsamt att se och frågan är om någon som visar prov på så ruskigt dålig självkontroll ska vara lagkapten. Jag tycker inte det. Att såga medspelare och påstå att de behöver gå till psykolog eller att de gör dagismisstag, samtidigt som han glömmer nämna att han själv har svarat för en bedrövlig insats, borde vara förbjudet enligt lag.

Följande är fakta: Sett till vad man bör kunna förvänta var Anders Svensson en av planens sämsta spelare, kanske den sämsta. Varför BT gav honom samma betyg som den elegante Ilola kan man verkligen undra. Det är nästan så att man misstänker att BT-sporten är rädda för att stöta sig med Svensson för jag kan inte begripa hur en artikel med så många horribla citat kan passera fullständigt okritiserad. Janne Hansson valde istället att skriva en totalt ointressant krönika om Keenes roll i Elfsborgs spelsystem, som om det där ämnet inte redan har avhandlats i media.

Jag kräver en rejäl spelmässig uppryckning av Anders Svensson. Om han börjar i den änden kan jag möjligtvis ha överseende med att han gnäller på allt och alla, men fram till dess är det tejpad käft som gäller.

Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Vänsterdojjan sa...

Ärkefegisen Janne Hansson!