måndag, april 16, 2007

Ullared

Ni känner säkert till Peter Wahlbecks hitlåt som handlar om ett par gubbar som åker till Ullared. De har hört att Ullared är så billigt och bra och därför vill de nu handla kläder åt sina barn. När de kommer fram visar det sig dock att Ullared är stängt. När de ska tanka bilen för att kunna åka hem igen är det stängt, på bensinmacken. De tillverkar egna klistermärken med budskapet "slakta Ullared" och "bränn ner hela skiten" för om nu Ullared är så jävla bra så kan de ju börja med att ha öppet. Det här tycker alltså Wahlbeck och hans vän Klas.

Idag hade Hennig och jag planerat att se sista träningen innan ÖSK-matchen. Egentligen var tanken att besöka flera träningar förra veckan men av olika anledningar kom vi aldrig iväg till klockan tio, den tid då Elfsborg nästan alltid tränar på arenan. Hennig var visserligen lite sen idag på grund av ett besvärligt toalettbesök men vi var i alla fall framme vid halv elva-tiden. Då fick vi se ett juniorlag springa omkring på arenans plastmatta, istället för de svenska mästare som vi hade för avsikt att bevaka. Ett snabbt besök på kansliet gav klarhet i vårt sökande efter visshet; just idag skulle de träna klockan två och sedan åka iväg till Örebro för övernattning. Typiskt. Snöpligt.

Vi hade inte tid att vänta till klockan två så det var lika bra att vända åter. Det hela kändes lite Ullared, och på vägen hem planerade vi därför att tillverka egna klistermärken i protest mot dem som bar ansvaret. Väl hemma visade det sig emellertid att Elfsborgs webredaktion verkligen hade skrivit den korrekta tiden på hemsidan och således har jag ingenting att anmärka på när det gäller deras agerande i denna fråga. Felet var helt och hållet vårt.

Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Vänsterdojjan sa...

Typiskt att sånt händer.
Ullared och Wahlbeck är dock en rolig kombination!