tisdag, april 10, 2007

Inför ÖSK - Elfsborg

Kubanerna verkar ha fått storhetsvansinne. De skryter vitt och brett om att de hade 600 personer med till Gävle en allsvensk premiär på en söndag och enligt dem själva kommer Behrn Arena domineras av över 10000 fanatiska ÖSK-fans som sjunger fram sitt lag i en supporterkultur som saknar motstycke i Sverige. Nu ser de Elfsborg som en ren munsbit på vägen mot SM-guld, eller vad de nu är ute efter. Signatur Ekaan på svenska fans Kuban-forum har taktiken klar:

"vill se Jeffs och Henriksson på varsinn kant mot Elfsborg Detta för att Ishizaki (stavning?) och deras andra ytter (Holmén?) är fruktansvärt bra och Näfvers defensiva jobb räcker inte till trots att han gjorde ett bra jobb bakåt igår, men det e skillnad att möta bapupa och att möta Ishizaki.. Det blir seger på Tisdag ska ni se!:D"

Jag tycker nog att Ekaan underskattar sitt lag lite här. Jeff, Henriksson och Näfver är namn som åtminstone jag darrar av och med tanke på att Elfsborg har haft väldigt svårt för ÖSK i Örebro räknar jag inte med någonting annat än förlust. Speciellt inte med tanke på Kubanernas "hard core supporterkultur" som lär lyfta deras lag till ännu högre höjder.

Andra bloggar om: , ,

4 kommentarer:

Tgul sa...

Är det inte dags för fler rödgula samtal?(som brukar förgylla denna blogg)Tips på intervju-objekt: Tommy Larsson(skriver på elfsborg.se igen!), Jan Hansson, Ingvar Oldsberg.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Ja, det är det verkligen. Ska se vad jag kan göra.

Anonym sa...

Se om du kan få tag i Simon Hunt eller Allan Dodd

Anonym sa...

Simon Hunt vore kul om du kunde få en intervju med. Han är numer i Sothampton så du kan ju passa på och fråga om Taco's sejour där.

Han är lite rundare än vad jag minns honom från tiden i Elfsborg.

http://www.saintsfc.co.uk/team/?page_id=6587&player_id=85