onsdag, april 25, 2007

När snålheten bedrar visheten

Det var jag som tyckte att vi skulle köpa biljetter till Knallelandsläktaren. Gefle är ju inget publiklag så min tanke var att man skulle få bra och billiga sittplatser. Att Elfsborg till denna match bjöd in halva västsveriges knattelag och lät dem ställa sig på just Knallelandsläktaren var ingenting som jag hade en tanke på. Till mitt försvar kan i och för sig nämnas att Curt Hennig (nöjesprofilen) tyckte att idén var bra ändå tills vi kom fram till insläppen. Det var som en cirkus utanför arenan och det blev ännu värre på läktaren.

Att man måste visa hänsyn till småväxta personer är en självklarhet. Däremot blir man lätt irriterad när man tvingas flytta sig 50 gånger på en fullsatt ståplatsläktare under en halvlek bara för att olika föräldrar och ungdomsledare tycker att man är en skurk som ställer sig i vägen för telningarna. Slutligen hamnade vi i ett läge bakom målet då ribban skymde sikten. Variationen stå på tå/huka sig under en hel match var ingen höjdare men vi kom ändå igång med våra expertanalyser. En yngling verkade bli imponerad av Hennigs kunskaper och inledde en dialog:

"Kan du mycket om Elfsborg?"
"Jag kan allt. Vet du varför?"
"Näe ..."
"Jag är perfekt."

Ziriz var tydligen också på Knallelandsläktaren och hon nämner helt korrekt att man inte hörde någonting av vad Lohne sa. Jag vet inte om det berodde på att högtalarna var paj eller om de hade glömt att skruva upp volymen.

Andra bloggar om: ,

3 kommentarer:

john sa...

så man hör alltså inte lohne på knallelandsläktaren? påminn mig om att boka biljett dit till nästa match...

Tgul sa...

Tyvärr har jag seriebiljett på Ålgårds, att volymen skulle va låg stämmer inte där, håller med om att det är svårt att höra va karln skriker, men det beror i detta fall hellre på för hög volym.
Skruva Ned Lohne Nu!

Tgul sa...

Ser att du äntligen har lite fler samtal på gång...