måndag, december 10, 2007

Rapport från medlemsmötet

Vi tog en fika på Tant grön, medan vi bland annat diskuterade huruvida Sagateatern skulle föräras ett besök signerat Curt Hennig (nöjesprofilen) och Röd Guling. Elfsborg höll nämligen medlemsmöte där och det var ungefär en halvtimme kvar till insläpp. Till saken hör att ingen av oss löste medlemskap i år, varför vi av den anledningen riskerade att bli nekade inträde. Dessutom var vi lite sent ute och man vill ju inte gärna slänga i sig kaffet och bakelsen. Det tar ungefär fem minuter att promenera från Tant grön till Saga och medan vi funderade fram och tillbaka, vägde argument för och emot osv började klockan närma sig 18.00 då mötet skulle börja.

Vi bestämde oss för att åtminstone gå förbi teatern och se vad detta beslut kunde leda till. Sex minuter senare (jag hade problem att få tändaren att fungera, därav tidsfördröjningen) var vi framme. Vi såg endast en samling äldre herrar som vi inte kunde identifiera oss med alls. Således sket vi i det hela.

Strax innan vi skildes åt kikade vi genom Föreningssparbankens skyltfönster på Allégatan, ett kast med liten boll från Sagateatern. De (banken alltså) har tydligen utlyst en pepparkakshustävling och en hel del fina bidrag var utställda till allmän beskådan, bland annat en modell av Borås arena som var lite lustig. Jag tycker att alla som har vägarna förbi borde titta genom Föreningssparbankens skyltfönster.

I väntan på bussen hem skyndade Jonas Liberg (Elfsborgs svar på Per Gessle) förbi och ni som har följt den här bloggen vet ju att jag har synpunkter på hans artisteri. Med tanke på tiden (18.15 ungefär) kunde jag dra slutsatsen att han inte stod för underhållningen på årsmötet och det är ju alltid något.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag trodde att du hade lagt ner. Ser nu att så inte är fallet. Skönt! Du behövs.