tisdag, oktober 14, 2008

Haglund och Wettergren

Magnus Haglund och Peter Wettergren uppges vara klara för något danskt lag som jag inte kan förstå varför man skulle vilja träna. Jag har ju i supporterns karaktäristiska upplösningstillstånd krävt deras avgång vid ett par tillfällen, bland annat efter förlusten mot Ljungskile, men i det stora hela har de ändå gjort ett bra arbete. Nu är jag dock jävligt missnöjd med att ingen av dem har skrivit under protestlistan, trots att båda fick ta del av det upprop som skickades ut till diverse VIP-människor:

Kamrater.

Ämnet för dagen är stöld. Norrländska socialdemokraten, en lokaltidning i Luleå, har lanserat en blogg vid namn rödgul röra. De allra flesta av er, VIP-människor och andra offentliga personer som jag genom åren har haft mailkontakt med, vet att min blogg, Elfsborgsproletariatets med samma namn, har existerat sedan 2005. Trots detta obestridliga faktum vägrar Luleiterna att byta namn.

Vi har kanske inte alltid varit överens om allting, ni och jag, men det här handlar om någonting mycket större än gnabb om enskilda sakfrågor. Gandhi talade ofta om att vi måste lägga samtliga meningsskiljaktigheter åt sidan och istället fokusera på ett antal punkter som hela mänskligheten kan enas kring. Det här kan mycket väl vara en sådan punkt.

Skriv därför under nedanstående protestlista. Tipsa era vänner och kollegor. För den goda sakens skull.

Med vänlig hälsning,
Röd Guling
http://rodguling.blogspot.com


Maharadjan Rachamin, Curt och Larry Hennig, Stefan Ishizaki, Jonas Liberg samt Bosse Johansson har i alla fall skrivit under. Följ deras exempel och protestera! Vi är snart i mål nu.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inte så konstigt att Haglund flyr landet när han får sånt här spam från dig.

Anonym sa...

Är du verkligen så överraskad att någon snor från dig? Även om det nu bara rör sig om ett bloggnamn, så var det väl bara en tidsfråga innan du skulle bli bestulen med tanke på den genialitet du besitter?
Du måste förstå att du ligger på en helt annan nivå än de flesta andra.